Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane autore,

do politické rubliky se to moc nehodí.

1 0
možnosti
BG

"Je Matěj Stropnický milencem herce Daniela Krejčíka?"

Je to pro Vás životně důležité? Hrajete si na Blesk? Nebo na co vlastně? Proč se zaobíráte něčí sexuální orientací?

To je právě to, o co se někteří z LGBT snaží. Když někdo veřejně prohlásí, že je gay, tak se snese kritika, proč do světu cpe, když to nikoho nezajímá. A pak jsou tady články Vašeho typu, které spekulují nad orientací známé osoby. Když to tedy nikoho nezajímá, proč ty články vycházejí? Proč se propírá něčí orientace? Pomohlo Vám nějak, že je Sir Ian McKellen nebo Stephen Fry gay? Ne.

Je jasné, že když je někdo veřejně známý, tak toho soukromí bude mít málo, ale to nutně neznamená, že jej o něj budeme cíleně připravovat a nenecháme ho vydechnout na žádném kroku.

Přestaňte už řešit kraviny.

9 1
možnosti
Foto

Propírá se to veřejně proto, protože LGBT vyžaduje, aby její "členové" byli zrovnoprávněni. A k tomu ta veřejnost prostě patří. Proč jinak by každý rok pobíhali po Praze? Kdyby chtěli zůstat ve skrytu, tak přece nebudou demonstrovat.

A pokud se tedy probírá milenka nějakého hetero politika, proč by se tedy také neměl probírat milenec politika s jinou sexuální orientací.

To prostě je rovnoprávnost, po které tolik volají. A upřímně řečeno, bráno do důsledků, ta orientace by nám měla být "šumák", tak si to přece LGBT přeje.

A tudíž i diskuze o milence (třeba KS měl před pár lety mladou "milenku") či milenci by měla být na roveň postavena a sexuální orientace by vůbec neměl být předmětem diskuze.

Ideálně tedy, pokud má politik mužského pohlaví milenku či milence nebo naopak politička (tedy žena) milence či milenku by mělo být bráno zcela na roveň.

2 0
možnosti
PB

Pokud jste chtěl zabřednout do žumpy, tak se Vám to opravdu povedlo.

Ale vkusné to příliš není.

5 1
možnosti

Připojím se, vidím to stejně.

1 0
možnosti
Foto

8-ojste normální, pane Mikulášku???

9 0
možnosti
JS

to už tu nějakou dobu předvádí, že není..

1 0
možnosti
Foto

H83a44n14a 27V50l75k80o48v28á

17. 10. 2017 20:29

Inu, Adame, povětšinou u vás nereaguji, i když občas máte pravdu.....ale toto je skutečně a nadmíru MIMO MÍSU....

0 1
možnosti
Foto

Tak vy jste pod obojí? Tak co Stropnickému vyčítáte?

Když už se tedy chcete nořit do bahna.

Vás taky muži přitahují, tak proč to píšete?

4 1
možnosti
VV

Myslim,

ze by si to pan Stropnicky mel precist a predat tento vas nesmysl svemu pravnikovi. Toto je opravdu na zalobu, a mela by si to uvedomit i administrace blogu.

5 2
možnosti
PK

Stropnické nemusím, ale tohle je za hranouX

7 1
možnosti
Foto

"Bože, jak hluboko jsem klesl." když už není si proč plivnout, tak se vytáhne bulvární téma. Prostě jste ubožák.

10 2
možnosti
VD

Ať si šou..tá třeba s plyšovým medvědem, co je komu po tom? Mě spíše zajímá, že jako parlamentní strana podporou squatingu v podstatě neuznává a nerespektuje soukromé vlastnictví. Kdyby si tohle dali do programu komunisti, to by byl kravál!

5 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik