Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Proc islam? Protoze je zotroceni lidskeho svobodneho ducha velice vhodny. Az HO bodou deti znat, zrusi skolu a pani ucitelku.

2 2
možnosti
VK

Článek z roku 2015. To asi falešný účet autora přehlédl.;-D

7 4
možnosti

Dokažte, že je účet falešný.

3 0
možnosti
ZH

Váš fanatismus je rozhodně nebezpečnější, než nějaká názorná výchova, která ani neprobíhala jak popisujete. Pro úplnost by bylo slušné uvést i vyjádření učitelky.

http://tn.nova.cz/clanek/rozhodne-jsme-se-nemodlili-tvrdi-ucitelka-o-hodine-v-burce.html

6 9
možnosti

Lepší argument než "on je to fanatismus" nesvedete? A už jste někde našel ty vaše "kůltůrní rasy"?

2 0
možnosti
Foto

Autore, jako pilný "student" historie byste snad mohl vědět, že jednou z hlavních zásad Komenského bylo Škola hrou. No tak si školáci zahráli a věřím, že při podání touto formou si toho zapamatují mnohem více než z vašich kolovrátkových útoků na všechno, co se vám nelíbí.

10 9
možnosti
MS

Kdyby Komenský žil, asi by nechtěl, aby se "hrálo" pouze na Islám, ale aby se objektivně hrálo na všechna náboženství a děti se o nich mohly něco dozvědět.

6 2
možnosti
ZB

Zase hloupost...proč by děti neměli být seznamovány s jinou kulturou a tedy i náboženstvím?Plus pro učitelku,která dokáže udělat zajímavé vyučování praktickou ukázkou.Každý nemusí být nevzdělaný hlupák plný frustrace a nenávisti jako Vy.Já znám jak modlitbu a praktikování víry muslimu a křestanu,ovšem muslima ani křestana to ze mě neudělalo...;-)

9 8
možnosti
MS

No pokud se stejnou měrou a se stejným zápalem bude vyučovat i ostatní náboženství, než jen Islám a Křesťanství, tak opravdu nebude problém.

4 0
možnosti
PL

P14e25t77r 91L24a24n47g45e90r

8. 10. 2017 11:07

K islámu mám spíše negativní vztah, ale v tomto způsobu učení problém nevidím, naopak si myslím, že je výuka poutavá a žáci si ji určitě zapamatují. Věřím, že paní učitelka takto neučí jen islám, ale i jiné úseky dějin.

10 0
možnosti
MS

Vaše víra není důkaz, že tomu tak je.

7 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik