Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J69i81r41i 50C87e64e

6. 10. 2017 22:23

Ono stačí, co o afrických migrantech prohlásil Serge Boret Bokwango, zástupce Konga při OSN v Ženevě: "Afričané, jež nyní vidím v Itálii, jsou doslova vyvrhelové a odpad Afriky. Prodají cokoli a kohokoli a ... i sami sebe. Tito lidé vystupující po ulicích jako kramáři a slídící ulicemi měst za kořistí v žádném případě nejsou Afričani v Africe, bojující za obnovu a rozvoj svých zemí. Vzhledem k tomu se ptám sám sebe, proč Itálie a jiné evropské země a také arabské země dovolují a tolerují, aby se na jejich národních územích takové osoby zdržovaly. Pociťuji silný vztek vůči těmto přistěhovalcům z Afriky, jež se chovají jako krysy napadající města v Evropě, a silný stud za ně. Pociťuji ale také silný vztek a stud vůči těm vládám v Africe, které tomuto masovému odchodu svého odpadu do Evropy také ještě napomáhají."

Každému, kdo někdy pobýval v Subsaharské Africe musí být jasné, že ze zemí, kde je průměrný denní příjem na obyvatele v řádu jednotek dolarů, kde existují vesnice s životní úrovní doby kamenné, kde prakticky neexistuje prostupnost mezi sociálními vrstvami, slušný člověk prostě tisíce Dolarů na platby převaděčům legální cestou nevydělá. Kriminální živly ano.

17 0
možnosti
Foto

Nevím, zda je to potvrzená pravda (nakonec i autor blogu to uvádí v nadpisu s otazníkem), ale moc bych se něčemu takovému (tedy že z mnohých "nebohých uprchlíků před válkou a útrapami" se klidně mohou vyklubat prachsprostí zločinci na útěku před spravedlností) vůbec nedivil!

Spíš se divím tomu, jak se mohou někteří lidé tyto sprosté pachatele bestiálního znásilnění snažit jakkoli "omlouvat" či stavět se v podstatě na jejich stranu s tím, že by mohli být "obětí nějakých hoaxů"!? ;-€Rv

I pokud by se jednalo skutečně o nějaké "nebohé uprchlíky před válkou", rozhodně je to nijak neopravňuje k tomu, aby se chovali jako zvířata (zvířata prominou) a v zemi, která jim poskytla pomoc a všestranné zabezpečení páchali nejhorší trestné činy!

A pokud ano, pak si žádnou ochranu absolutně nezasluhují!Rv

20 1
možnosti
VK

Tak jsem se proklikal na originál článek, na který Pilloni odkazuje a se kterým zdatně manipuluje a zde se to šíří a žije svým životem jako hoax. Takže v překladu:

Během výslechu, který se konal dnes u soudu v Rimini, jeden z dvaceti, sedmnáctiletý Nigerijec, který byl zatčen za znásilnění společně s Butungou a jediný, kdo nikdy nepřiznal účast na sexuálním násilí, uvedl, že ve dnech před znásilněním mu Butungu řekl, že utekl z Afriky a uprchl do Itálie, protože v Kongu "zabil tolik lidí a bál se zatčení". Je tedy Butungu sériový vrah?

Tak a máme to blog pana Mikuláška o mezinárodně hledaném zločinci. To jsou posuny co? A jenom třikrát převzato. Italský tisk, Pilloni, Parlamentní listy a nejlepší překladač Mikulášek.;-D

7 7
možnosti
KS

K13a69r14l11a 62S73u40c11h63á

6. 10. 2017 18:04

pro mě je to přinejmenším potencionální vrah a nebudu studovat žádné protokoly a studie

10 1
možnosti

J15a60k73u59b 49Š44o83l44c

6. 10. 2017 15:52

Nelze poslat zpět. Doma by mu přeci hrozilo vězení. Nebo i smrt (zasloužená tedy).

2 0
možnosti
VK

Se mi líbí ty násobné odkazy. Autor na Parlamentí listy, ty na Moniku Pilloni, ta ne regionální deník v Itálii a ten na vězně sedícího v kriminále... Pak naběhnou voliči SPD a už to jede. Karma, smutné čtení, děkuji autore, dávejte na sebe pozor, republiku nedáme.....

7 8
možnosti
PB

P85e63t15r 81B11u87r36i24a77n

6. 10. 2017 19:00

No, ono ty odkazy, jsou-li vůbec nějaké, o tom jak jsou uprchlíci sice v nouzi, zato cool a jak chtějí pracovat a žít v míru, to je taky nářez. Odkaz na nějakýho dobroděje, ten na ne/ziskovku, ta na studii, studie na jinou ziskovku a ta na Sorose a Soros na svý konto.;-D

7 0
možnosti
EH

Je to síla, ale vlastně se není co divit. Na Nový kontinent taky mezi prvními prchali ti, kteří to měli doma horké. A pak to bylo horké v Americe, než se tam udělal nějaký řád. A stejně je to tam samá mafie (v minulosti) a pouliční gangy (v přítomnosti).

5 0
možnosti
VJ

Takže se tady, jinými slovy, chystáme přetvořit na Divoký západ 21.st.

3 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik