Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P61e16t88r 45S40k96á68l51a

28. 9. 2017 12:47

Docela jsem zvedav, jestli ho podpori nekdo z jeho priznivcu nebo to je silna kava i pro ne.

1 0
možnosti
Foto

Vyhnání Tatarů z Moravy? No, asi jste vynikající student historie. Tak na vrácení diplomu či školného. jednak byli Tataři pouze součástí mongolského vojska, jednak pouze Moravou přešli z Polska do Uher, a hlavně se následně sami stáhli, protože zemřel mongolský chán Ögödej a nastaly boje o nástupnictví. Ale když chcete dávat najevo svou hloupost (jinak to nazvat nelze), budiž Vám přáno. Zesměšňujete se pouze sám.

7 1
možnosti

Pane Prokope, i pověsti o praotci Čechovi je dopřáváno sluchu, i když je asi tak pravdivá, jako pověst o Tatarech

0 0
možnosti
ZB

To je tedy blábol...ještě větší než ty Vaše obvyklé žvásty a to už je co říc...Rv

8 2
možnosti
JB

J41i72r15i 18B17o42r

28. 9. 2017 12:28

Nevím jestli jste hloupý nebo namyšlený,ale začínám být přesvědčen že jste jenom provokatér.Rv

6 1
možnosti
Foto

Tentokrát s Vámi nesouhlasím, nicméně si stejně myslím, že dnešní mládež nemá o knížeti Václavovi ani potuchy a nejspíš se domnívá, že dnes slavíme nějaký "den svatého Václava Havla "!

7 1
možnosti
MB

Musím se Emila Háchy zastat ! Slušný , pokojný člověk z intelektuálního prostředí - který se dobově ocitnul na nedobrém místě ! Šílené, kdy následně posloužil všem . Hitlerovi jako utěrka, Benešovi jako rohožka a komunistům jako fackovací panák ! Mj., poslední role J.Hrušínského v "Noci rozhodnutí", 1993. Mohlo být zajímavé, kdy u Adolfa zkolaboval a ten sháněl lékaře, aby nevybudil dojem, že nebohého Háchu zavrařdil u jednajícího stolu ! Tu roli pak sehráli i další, že ano p. Mikulášek ... :-)

14 1
možnosti
JL

Tenhle jedinec není historicky vzdělán. A proto ty nesmysly. Ono to v podstatě nestojí za zlámanou fajfku.

9 1
možnosti
Foto

Proč ho neslavíte? Protože prd víte, ničemu nerozumíte a chováte se jako ten, které nasazovali místo těch vzdělaných ještě masarykovskou školou kdysi do škol a institucí na vedoucí funkce jen za to, že absolvovali VUML a znali osm frází.Rv nedělám to často, ale dole pode mnou dobře vysvětleno.

18 2
možnosti
JL

...a proč byste měl vůbec něco slavit? Vždyť pro vás je to den, jako den.

Jsou tací mezi námi, neoblomní pobírači sociálních příspěvků, kterým není nic svaté

a ještě smolí tirády. Myslím, že by vás pohnal jak Václav tak Boleslav.

11 0
možnosti
Foto

Kdybyste místo takový žvástů se zajímal o dějiny vlastního státu, udělal byste lépe. Tím jenom dokazujete jak jste hl.... Pro vaši informovanost. Tak zvaný tribut byla věc v tehdejší Evropě zcela běžná. Václav jej nepravidelně odváděl do Bavorska Arnulfovy. Arnulf v roce 929 tento poplatek připustil Sasku králi Jindřichovi, který tento tribut platil Maďarům a byl to tribut, který jeho království zatěžoval těžce. Z kronik je zřejmé, že při jednání o tributu vystupoval Václav jako rovný partner a ne jako barbarský králíček. Tribut se týkal všech českých knížat ne jenom Václava. Tribut neznamenal podřízenost, bylo to výkupné za mír paktem o neútočení. Václava bral Jindřich jako důležitého partnera a uznávaného reprezentanta celý Čech a proto mu daroval rameno sv Víta. Tributem Václav se přihlásil k civilizovanému západnímu světu a expanzi Saska obrátil za Labe proti barbarům.

12 1
možnosti
MT

Byl svatý Václav neomarxista?

2 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik