Diskuse

Antibabiš? Jako léčit artrózu a bolavá kolena prášky od bolesti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Autore píšete si tady to sám nebo to píše někdo za vás?? Prosím odpovězte:-)

1 0
možnosti
VK

Jsem si jistý, že tu někdo zneužívá jméno nějakého nevidomého chudáka, který se nemůže bránit a založil si na něho účet, aby mohl zveřejňovat své šílenosti. Už ta hloupost, aby byl členem ČSSD při podobné tvorbě a jako nevidomý sledoval videa na youtube. Administrace by se aasi měla zamyslet.8-o;-D

7 1
možnosti
JL

Co s Babišem? Vy byste šel i s čertem, kdyby vám slíbil, že vám přidá. Už nejednou jste se zmínil, že vám vlastně nevadí, že někteří kradou. Jenom byste také něco z toho chtěl mít pro sebe. S takovouhle morálkou se jděte vycpat.

5 0
možnosti
Foto

A proč jste tedy členem jedné z těch "tradičních" politických stran?

6 0
možnosti
MB

Z jiných serverů jde zpráva - A.Babiš kráčí na Hrad. Stojím za názorem - Prezident nemůže přijímat podobné osoby - ani se k nim veřejně vyjadřovat. A.Babiš - Jako kdokoliv jiný vstupuje do procesu vyšetřování - rozhodne soud. V opačném případě - kdo máte problémy - běžte na Hrad - Pak bude lépe ... Jsem zvědav, kdy bude potvrzeno ... :-)

1 0
možnosti
MB

A jenom dodávám - stane se ve čtvrtek. Ve stejný den, na Slovensku bude soud - o správnosti - nesprávnosti svědectví plk Šumana - STB. Jde o dovolání slovenského Ústavu paměti. Doma, jej přijme jej Miloš. Opravdu - jdeme správným směrem. Odhaduji, vše ustojí - ty prostředky které vydává musí být mega obrovské - Oligarcha, hraje o všechno !... :-)

2 0
možnosti