Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J74i72r95i 70B94o81r

9. 9. 2017 9:22

Býval takový vtip."Pán křičí prezident je vůl,zbalí ho VB a on říká že myslel amerického prezidenta.Na to příslušník řekne.Nelžete my dobře víme který je vůl."

1 0
možnosti

P72a12v70e26l 37V36é69b72r

9. 9. 2017 12:21

Co to je, to "zbalení"?

0 0
možnosti

Já se to skoro bojím napsat, ale po některých informacích, které nám poskytujetr, mi takové označení druhů savce taky vyletí z pusy...

0 0
možnosti

Já se to skoro bojím napsat, ale po některých informacích, které nám poskytujete, mi takové označení druhů savce taky vyletí z pusy...

0 0
možnosti

P41a14v15e95l 45V18é31b74r

8. 9. 2017 16:22

No, já myslím (a veřejně prohlašuji), že Aláh je prasopes!

5 0
možnosti

Mikulášek je krunovanej.

3 4
možnosti

A kdo ho krunoval? Bolí to?

0 0
možnosti

Už takovou dobu tvrdíte že není svoboda slova a celou dobu vás nikdo nesmazal a překvapivě nezakázal. Tipoval bych že vás to musí děsně štvát. A zítra další pokračování.

11 2
možnosti

Proto všichni tihle bijci varují třeba paní Pilloni. Hotový disent. Zatím se nikomu nic nestalo, ale ve skrytu duše si přejí, aby něco prasklo, aby mohli říkat, jo, my jsme vám to říkali. Někteří se prokecli a řekli to nahlas. Nebudu jmenovat.

6 10
možnosti

Mohu napsat Mikolášek je vůl? Nemohu. Odporuje to pravidlům diskuse islušnému chování a admin by mě tentokrát po právu smazal.

8 0
možnosti

Když mu tak jde o tu svobodu slova tak by měl tvrdě bojovat za vaše právo to o něm říct.

3 0
možnosti
Foto

Jak vidíte, říkat to můžete, jenom sklidíte posměch. Ale trestat vás za to nikdo nebude. Maximálně vás nějaký muslimský terorista zapíchne. Ale to je vaše osobní riziko. A pak jsou zde zákony o urážkách víry, včetně křesťanské.

5 1
možnosti

Z vašeho příspěvku vyplývají dvě věci:

1. Když urazíte Alláha a Mohameda, je logické, že vás nějaký muslim zapíchne.

2. Když vás nějaký muslim zapíchne za urážku Alláha a Mohameda, není na tom nic špatného, když jste mu urazil jeho modly.

Přitom všichni víme, že islám je náboženství míru. A pokud by autora někdo zapíchl, neměl by s islámem nic společného. Nanejvýš by to byl někdo, kdo by verše z Koránu (zabíjejte nevěřící) nějak špatně pochopil... Tím, že jste z teroristy hned udělal muslimského, jste se dopustil stigmatizace na úrovni těch nejošklivějších islamofobů a xenofobů.

5 1
možnosti
Foto

8-oproč srovnáváte Alláha a Mohameda s císařem, či prezidentem???

5 0
možnosti

A kdo je výš?

0 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik