Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

U vás stačí číst nadpisy...;-O;-O;-O

2 0
možnosti
PK

P19a27v33e59l 74K61r35á74l

5. 7. 2017 19:35

Takže já se ptám,kde byly ti,co by jiné hnali se zbraněmi hlídat hranice?Kde jsou ti,co by stříleli po každém člověku jiné barvy pleti,kde jsou ti,kteří tady horují,že nám jdou "čmoudi"znásilnit naše ženy?A ty neomarxisto jeden,to že být vlastencem neznamená nenávist k jiným kulturám,ví každý opravdu slušný člověk,ale jako nenávist ho chápete vy,vy a nikdo jiný,všichni ti výše jmenovaní.A my "sluníčkáři" vám tvrdíme stále dokola že vlastenectví opravdu není nenávist k jiným kulturám.Jako dobrovolný hasič,letos je to 20 let,jsem vždy připraven obětovat kus ze svého,a pomoci komukoliv kdo to potřebuje a nikdy jsem se nedíval,nedívám a nebudu dívat stranou,když bude někdo potřebovat pomoc a považuju se za vlastence.Ale když se za vlastence vydává někdo,z koho čiší nenávist na všechny strany,je to hrdinný bojovník z diskusí,kterému chybí základní vzdělání a život tráví po hospodách a hernách,tak je mi zle,kam moje vlast upadla,vlast,která by měla znát rasovou segregaci,holokaust a třídní boj z první ruky,vypadá,že vše zapoměla.Takže napsané to je hezky,ale střelil jste si do vlastních řad!

4 0
možnosti
JL

To by se v Praze stát nemohlo. Okamžitě by vystoupil ze svého zánovního BMW Jirka

Jelimánek, a zjednal by průchod spravedlnosti. Jako bonus by si odvedl krasavici do ústraní a podělil se s námi o zážitky. Vy, z Žabovřesk, jste holt lazaři.;-D

Jo, a nepište hlouposti, když už máte nutkání psát.

7 0
možnosti
Foto

... doporučuji 3x denně omývat přirození chladnou vodou ;-D třeba to zabere;-)

6 0
možnosti
LH

... kdo je ochoten položit život za svou zem, je-li ohrožena..

Ptám se, za jakou zem?Zem, kde vládne cizí kapitál,cizí banky, cizí šachty, cizí pozemky.Položit život za majetky, korupčníků, zbohatlíků a tunelářů?Položit život za majetky politiků a jejich rodin, za zemi, která nám byla ukradena, za firmy, kde dřeme za 1/3 německého platu, za obchodní řetězce, které zlikvidovaly drobné podnikatele a prodávají nám zdravotně závadný odpad, za ukradenou vodu?

Proč bychom měli umírat za politiky, kteří celou tuto genocidu od roku 1989 umožnili a kteří nám pravidelně nadávají do komunistů, šíří mezi lidmi nenávist a podporují agresora č.1 - USA?

A chtěl bych vidět nynější generaci, která je zvyklá sedět v kanceláři na zadku jak dokáže strádat bez internetu, facebooku, a která nemá ani pořádnou fyzičku (viz adepty na vojáky z povolání, kde se musí už měnit kriteria na přijetí), jak by dokázala přežít v polních podmínkách.

1 3
možnosti
PS

P74e23t18r 24S72k60á71l65a

5. 7. 2017 12:38

Úderný titulek. Jak ze třech veteránů;-D

5 0
možnosti
MS

Je to opravdu mišmaš a nedivím se zdejším diskutérům,že vás nepochopili,ale na druhou stranu máte také pravdu. Město Brno je plné hlasitých bojovníků za práva různých menšin, migrantů, multikultury a dalších svobodných výsad a přesto tam někdo dokáže přes půl Brna tahat zmlácenou ženu,než nějaký svědek laskavě udělá co je správné?

3 3
možnosti
VF

Popletl jste koše s baňama - vlastenectví s domácím násilím.

12 0
možnosti
Foto

Nepopletl, paní Věro, to je jeho styl ;-)

1 0
možnosti
Foto

Nádherný veletoč v podání autora. Takže oni "vlastenci", ke kterým se tak rád sám hlásí, už nejsou vlastenci, ale jsou jimi ti druzí? Jen aby si na ně mohl plivnout. Ale možná se mýlím a ti praví "vlastenci" podle autora právě v tu chvíli hledaly ty tisíce muslimských nájezdníků, kteří se honí po Brně (ale spíše v autorově hlavě). Prostá otázka: kde tedy byli v tu chvíli ti podle vás "praví vlastenci"? Vždyť mezi ně patří, opět podle vás, velká většina národa. Ten "kavárenský a sluníčkářský odpad" přece představuje pouze nepatrnou menšinu.

10 0
možnosti
Foto

Nějaký zmatený, myslím si.

0 4
možnosti
SB

Pane autore, víte, on je totiž značný rozdíl mezi napadenou ženou, která evidentně k těm útočníkům nepatří, pouze náhodou se její pohyb na příslušném místě shodoval s pohybem agresora nebo agresorů, nezná se s nimi, nemá s nimi nic společného, a napadenou ženou, kdy je vidět, že je to v podstatě nějaké vyřizování si účtů v rámci uzavřené komunity lidí, do které nevidíte, nebo v rámci nějakého partnerského vztahu (s typickým věčně opilým a od potu a nečistoty páchnoucím násilníkem asi nebude žít docentka geologie nebo zubní lékařka). Tam se klidně může stát, že se takové ženy zastanete, a ještě to slovně slíznete i od ní, že je to mezi ní a tím jejím a abyste se do toho nepletl. A navíc: Vy se jí zastanete, na tu chvíli možné něco vyřešíte, ale ona je večer zpět v té uzavřené komunitě a zítra se stane úplně totéž.

Za dobu svého života ve velkoměstě jsem občas vidět nějaké to pouliční násilí, ale bez jediné výjimky to vždy byly incidenty, u nichž bylo vidět, že ti lidé se dobře znají a že to nejsou lékaři, učitelé nebo třeba poctivě pracující tovární dělníci.

Můžete si myslet o mně co chcete, ale nikdy jsem do těchto hádek a rvaček nezasáhl.

Věřte mi, že drtivá většina násilí se páchá právě v uzavřených komunitách osob, které nepatří ke kulturním špičkám lidského společenství.

6 3
možnosti
PS

P61e48t36r 88S25k27á91l41a

5. 7. 2017 11:55

Souhlasím s Vámi zřídka, tentokrát ale stoprocentně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik