Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J36a51n 40K15o89z63á14k

4. 7. 2017 23:02

Takovou ubohost, jakou jsou reakce zdejších sluníčkářů, jsem už dlouho neviděl. Diskuse o obsahu žádná. Slepota autora směšná. Když nemám argument, aspoň si kopnout. Ubožáci.

2 2
možnosti
Foto

Pane Mikulášku, mám prosbu. Až se dodíváte na video, mohl byste přijít mezi nás a vysvětlit nám, jak to děláte? :-)?

0 3
možnosti
EP

Vy jste si nevšimla, že to video má zvuk?

2 0
možnosti
Foto

Já jen malou faktickou. Po roce 1969 byl sice Milouš Jakeš jedním z hlavních komunistů, nikoli však vůdčím. Tím byl nepochybně Gustáv Husák.

MJ měl na starosti čistky v KSČ a velmi se "osvědčil.

1 0
možnosti
VV

Byl predsedou UKRKu. Pak si ho Husakovi soudruzi postavili do cela, kdyz uz Gustava ovladla ta nemoc o ktere se pise na dnesni hlavni strance, jako neskodneho.

0 0
možnosti
Foto

... slovo "fanatičtí" stejně jako aktivisté, pseudosociální, nebo bonzáci a udavači bych vynechal, Adame - nabízí se totiž nepříjemné asociace, a to jak tvým fanouškům, tak tvým odpůrcům ;-D- jen další "fanatický" blábol Rv

9 2
možnosti
JL

''Fanatičtí zastánci evropských hodnot?'' 8-o Člověče, jaké hodnoty vyznáváte, vy?

6 1
možnosti
Foto

To kdyby věděl ;-D On většinou populista žádné hodnoty nevyznává. :-)

3 1
možnosti
Foto

No, dokážu si představit, že nevidomý narazí do dveří, do sloupu, do zdi, do někoho jiného, ale NA VIDEO 8-o8-o8-o?

7 1
možnosti
Foto

Tak jsem nebyla zdaleka první, jak jsem zjistila z diskuse, ale už se těším, až nám pan Hermánek vysvětlí, jak se mýlíme, protože to možné je. ;-)

1 1
možnosti
Foto

R^R^ač ne vždy a se vším co napíšete souhlasím, pravda je, že ty evropské hodnoty mnozí používá jen když se jim to hodí-ostatně hrubé a hloupé komentáře mnoha zdejších blogerů ohnivě bránících naši civilizovanou evropskou kulturu jsou toho důkazem

4 2
možnosti
Foto

opět a znovu vám uniklo v blogu to podstatné

2 0
možnosti
Foto

hm, nevidomý a video, tady něco neštymuje.

8 1
možnosti
JB

J18i13r88i 86B37o53r

4. 7. 2017 11:57

Pane Mikulášku,máte ve vašem životopise asi chybu.Píšete že jste od narození nevidomý,nemá tam být nevědomý?

9 4
možnosti
ZB

Změna zákona,že v Rakousku mohou volit 16 ti letí,platí od roku 2007.Místo omílání stokrát provařených lží a k nim dodaných nesmyslností,by jste raději měl napsat blog o technologii,která umožnuje,aby i slepí mohli sledovat videa...

10 2
možnosti
RW

Ale v prvním kole rakouských presidentských voleb 16 ti letí volit nemohli že? Pokud by 2. kolo bylo v řádném termínu také by 16 ti letí nemohli voli. Jakých typů voleb se 16 ti letí mohli v Rakousku účastnit v roce 2007?

3 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik