Diskuse

Antizemanovský hyenizmus už překračuje všechny meze!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Souhlas s tím, že novinářský hyenismus už nezná hranic. Možná si Zeman začal, možná jenom reaguje. Je jasné, že trpí starobní hašteřivostí, která postihla i jeho oponenty, ale rozebírat jeho intimní věci (ať už pravdivé nebo vylhané) by nemuseli.

Nesouhlasím však s tvrzením, že by se na přední místa kandidátek měly dávat menšiny, ať už to jsou postižení nebo gayové apod. U politika mě nezajímá jeho fyzický stav, nebo s kým spí, či jestli by vyhrála modelku. Žádné poplácávání po zádech, kdo má víc žen, LGBT atd. Zajímá mě zdravý a schopný mozek a práce pro lidi, ne pro kmotry.

0 3
možnosti
MS

Doufám,že jste stejně objektivní i při posuzovaní "Antischwarzenbergovského hyenismu"

3 2
možnosti
OK

O77t36a 48K36i66n11c

26. 6. 2017 19:57

Ani bych neřekl, že se jedná o antizemanovský hyenismus, ale o naplňování přísloví, že kdo seje vítr, sklízí bouři. A způsob chování M.Z. je podle vás snad příkladný ? Podle mne určitě ne.

12 2
možnosti
Foto

"Antizemanovský hyenizmus" 8-o8-o8-o Kam vy na ty termíny chodíte?;-D

6 4
možnosti
Foto

V Lihovém domě, mají zřejmě mladí aktivisté občas školení - v "nálepkování";-DR^

4 5
možnosti
PS

P13e76t43r 97S83k59á61l92a

26. 6. 2017 17:53

A řadíte také mezi ty antizemanovské hyeny také F.R.Čecha, Zemanova přítele a sympartizanta, který prohlásil:

Se Zemanem ho prý nepojí jen přátelství, ale i společné záliby. „Oba kouříme, oba si dáme dvě decky vína. Ani jeden bysme to neměli, oba máme cukrovku. Včera jsem byl zděšený, jak Miloš vypadal. Pohled na něj byl strašný. On trpěl. Je neuvěřitelné, jakou vůli ten člověk má. Já myslel, že spadne na zem. Rozhodl jsem se, že mu napíšu: Miloši, viděl jsem tě, nesnaž se mi namluvit, že to bylo v pořádku. Prosím tě, přijmi invalidní vozík. Není to žádná ostuda, sedni si. Vždyť Roosevelt takto vyhrál válku," dodal Ringo Čech.

Zdroj: http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/135714-ringo-cech-promluvil-o-zemanovi-a-dodal-nevypadal-dobre-malem-spadl/

5 0
možnosti
Foto

Problém vidím v tom, že pan Zeman podle toho, jak se chová, patří do invalidního důchodu ne z důvodů fyzického stavu, ale hlavně psychického...

7 2
možnosti
Foto

nebála bych se to nazvat "sešlostí duševní i fyzickou";-)

6 3
možnosti
BK

R^, velký souhlas.

6 13
možnosti
Foto

Rvmalé pochopení pro ten velký souhlas

10 2
možnosti
RJ

R77a19d36e11k 82J13a75r26o63š

26. 6. 2017 16:01

Neberte Emanovi jednu z jeho klíčových životních radostí (chlast, tabák, knížky, stromy...). Vždyť on si v té novinářské "nenávisti" přímo libuje - nebojím se i říct, že se tím doslova "ukájí" a zcela záměrně a provokativně jí svými činy i slovy vyvolává.:-)

1 3
možnosti
AM

K článku jde snad dodat, že to byl právě Miloš Zeman, který výrazně přispěl a přispívá k odporné vulgarizaci a zhrubnutí české politiky.

Ať už to bylo "vázání členských legitimací do kůže členů ODS", nebo označování novinářů za póvl a hnůj, až po odporné lži při prezidentské kampani, kdy naznačoval spojení Schwarzenbergů s nacismem -- kdyby Karel nebyl tak křehký, měl ho za to zlískat přímo ve studiu..............

16 3
možnosti
LB

Sobotní Lidovky (24.6.) přinesly rozhovor se socioložkou J.Š. Doslova v něm říká:

"Já ho (Zemana) znám dobře, desetiletí. On našlapoval na okraje chodidel už dávno, za ty roky ve špitále a práce se starými lidmi to mám v oku. A tak mu říkám: Miloši, ty máš prochlastaný nohy, že jo. Jeho problém je, že má cukrovku a dál pije, takže mu ta neuropatie stoupá zespoda po nohou čím dál výš. Když necvičí a nedodržuje životosprávu, bude to jen horší."

7 1
možnosti
Foto

Asi mu pošlu flašku :-/

2 4
možnosti