Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

To neni pravo saria ale odpovednost jednoho konkretniho soudce. Mozna, by taky svou manzelku nelip hodil z okna...kdo vi. Asi tak rozhodl ze sympatii k obzalovanemu. A to neni poprve, kdyz nejaky muz bagatelizuje nasili na zenach.

2 0
možnosti
Foto

Tipoval bych nedbalostní čin a podmínku. Čečenec se prostě zrovna oháněl nožem, když mu do toho vlítla jeho stará. A jak přes ty hadry na xichtě nevidí, nejprve se několikrát nabodla, pak hupla z okna a stáhla ho s sebou. Dole vrtěla hlavou, že má tak nemožného manžela a díky tomu se trochu podřízla. Všechno se dá vysvětlit, když se trochu chce.

4 1
možnosti
JK

Tipovat nemusíte, Google je váš přítel.

Byl odsouzen ke 13 letům vězení. Emoce vyvolává skutečnost, že nikoliv za vraždu, ale za zabití, takže jak jsem vyrozuměl, po uplynutí 2/3 trestu může zažádat o prominutí zbyku trestu.

4 0
možnosti
Foto

Vskutku "hodnotné" zdroje - německý bulvár a americký xenofob, kterého i Trump raději rychle vyhodil. Tím říkáte mnohé i o sobě.

4 19
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik