Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A nenapomáhá Francie a další země jedné straně syrského konfliktu? Proti Asadovi? A neprodlužuje tak válku? Nevím, ptám se.

0 0
možnosti
Foto

Chápu, že autor je odborník na všechno. Ale možná by měl navštívit nějakého zkušeného psychiatra či psychologa. Nikoliv za účelem vlastního vyšetření (to opravdu ponechám na jeho rozhodnutí), ale zajisté by se dozvěděl, že frustrace v opravdu velké míře postihuje i lidi velmi vzdělané a úspěšné. Prostě v určitou chvíli je toho všeho kolem na ně moc. Ale to by se autorovi k jeho tradičnímu plivnutí na názorové oponenty zřejmě nehodilo.

1 11
možnosti
EP

A kolik frustrovaných vzdělaných křesťanů spáchalo letos v Evropě teroristický útok? Zdá se, že tento způsob frustrace postihuje především vyznavače jisté ideologie. Proč?

10 0
možnosti
MP

neútočil proto, že je naopak postoj ke konfliktu v sýrii ehm vlažný ?

2 0
možnosti
IS

No, asi je vhodné poznamenat, že jde o "intelektuální" výjimku. Na druhou stranu je dobré mít na paměti, že zhoubná ideologie se ráda zachytí pod kůží i vzdělaným a poměrně inteligentním lidem bez zjevných známek psychické poruchy.

2 0
možnosti
PS

I vy xylofone. Vy jste artista jak vyšitej. Věřím, že pokud se semkneme tak porazíme terorizmus do dvou dní.

3 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik