Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

NATO nemá nic společného s tím, jak se chová EU. Jinak ale to, že v jedné záležitosti existuje jistá analogie mezi chováním Moskvy v roce 1968 a dnešního Bruselu, je bohužel pravda. V roce 1968 nás Moskva tlačila do jejího pojetí socialismu, dnes nás Brusel tlačí do vytváření multikulturního státu pod záminkou pomoci uprchlíkům. Zásadní rozdíl je v tom, že Moskva použila k našemu umravnění tanky a Brusel nám hrozí sankcemi a "vícerychlostní EU", ale v konečném důsledku to vychází nastejno.

7 0
možnosti
Foto

milý autore,

není všechno růžové, ale také není důvod, dvakrát denně nad něčím lamentovat, jak již pravidelně, několik měsíců činíte.

Najděte si nějakou ženskou, nebo nějaké hobby, jinak se tou žlučí brzy zalknete.

6 3
možnosti
SB

Autor má pravdu.

Pan Hermánek odmítá vidět ruskou neomalenost z roku 1968, Vy zase omlouváte tu neomalenost bruselskou ze současnosti. Ta se zatím neprojevila vojensky, ale princip je úplně stejný.

Vám by slušel páně Hermánkův náhled na současnost, jemu by slušel Váš náhled na rok 1968. To, co chybí prvnímu, má druhý, a naopak.

5 0
možnosti
MD

Mezi 'vsemi temi paralelami' byva dost malo mista a kdo se mezi nemi protahuje si tu a tam, vice ci mene, 'odre usi'. Tech par malych skrabancu z tohoto clanku se vam vsak pomerne rychle zahoji.

1 0
možnosti
Foto

Mimořádně hloupé srovnávání.Pamětníkovi se to ani nechce komentovat.Rv

7 5
možnosti
SB

O kom si děláte iluze:

O Brežněvovi z roku 1968, nebo o Bruselu z roku 2017?

Milujete-li Brežněva, jste vedle jak ta jedle. Byl to stejný lump jako současní bruselští papaláši.

Milujete-li současný Brusel, jste též vedle jak ta jedle. Jsou stejní jako tehdejší moskevští diktátoři.

6 0
možnosti
Foto

J82a60k62u75b 91R18o87t79h

8. 6. 2017 10:26

Tak je to jasné. Článek je důkazem, že autor je jen produkt umělé inteligence. V tomto případě z compu vypadl shluk náhodně poskládaných vět bez smyslu. ;-D

7 8
možnosti
TP

Už už jsem s autorem začínal souhlasit, ale naštěstí jste se objevil vy a svými protiargumenty jste všechno z článku svým tradičním způsobem zcela vyvrátil ;-D;-D;-D

6 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik