Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Jsem jediný kdy si myslí že ona vazba je v podstatě ochranou vazbou v jeho zájmu.

0 0
možnosti
OU

Já bych se teda nesnažil s kudlou pomstít někomu, kdo nosí pistoli.

1 0
možnosti
OU

ckejte alespoň na podstatu skutkovou, když už ne na právní...

1 0
možnosti
Foto

Umí se vůbec někdo vžít do situace když v tom paneláku bydlí, musí to dennodenně poslouchat, pak mu třeba děti začnou plakat z toho stresu? Kdo nezažil plácá prázdnou slámu..

34 0
možnosti
MP

jako bloger, který psal o podobném tématu dávám KARMU

10 0
možnosti

Střelec byl podle mého názoru v právu (pokud se nenajdou jiné okolnosti a důkazy než jak je případ dnes prezentován). Ale osobně bych nechal rozhodnout soudy - ať posoudí důkazy, skutkovou podstatu a rozhodnou na základě platných zákonů.

Prezident by rozhodl na základě určitého veřejnéo a mediálního tlaku a to by nebylo správně a bez nestranného prověření všech okolností.

22 1
možnosti
Foto

Ten střelec měl jednoznačně počkat, až pod koly auta někdo z přítomných dodýchá, pak měl namířit zbraň a zvolat třikrát stůj, nebo střelím, pak měl vystřelit výstražný výstřel do vzduchu, pak měl střílet na kola vozu, kdyby jel dál, tak do motoru, a teprve potom měl střelit do kabiny. Sluníčka a ROMEA by sice i poté brblali, ale pán by byl krytý... Pro nedochápavé - ironie...

53 1
možnosti
Foto

Ale tak nějak by skutečně v tomto státě musel postupovat, aby byl relativně krytý.

1 0
možnosti
MD

Mno, nekdo ma tu smrt na svedomi. Misto volani po milosti by melo zaznit volani po potrestani tech, kteri za to opravdu mohou. Tech, co umoznuji romum VCELKU bezstarostny a UPLNE bezpracny zivot. Takovy praci a zivotem neunaveny rom ma pak dost energie na to, co predvadel onen zastreleny. A jeho nejblizsi.

46 3
možnosti
JH

Schválně, kolik minut to ještě bude trvat, nežli Vás místní akitvisti smáznou?:-)

26 0
možnosti
JH

V případě kolegy Práška byli tedy rychlejší - zřejmě únava materiálu:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik