Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemyslím si, že jste tak hloupý. Jen prostě trolíte. Když jste schopen pojmout tak polovičaté informace a z nich splést takový nesmysl, tak se buď zjevně nudíte a nebo máte nějaký záměr.

Máte potřebu škodit svými nesmysly?

Neuvědomujete si, že se zesměšňujete? Jen jeden dotaz na google vám vypíše kolik osob dané instituce obstaraly za poslední dva roky. Vy ale spíš jak malé dítě se záměrně lekáte a vymýšlíte blbosti, kterých se snad i sám bojíte. Uf

14 9
možnosti
Foto

Já myslím, že on to ani všechno sám nepíše. Podle mého není možné, aby nevidomý člověk chrlil pomalu tři články denně. A co mě hodně udivuje, že píše prakticky bez chyb a překlepů. Ovšem nevím, zda by to zvládl nějaký program pro takto postižené lidi.

2 11
možnosti
ZB

Je jich tam padesát šest...ale i kdyby tam byli jen dva,tak takový jako vy budou řvát,že jsme zaplaveni upchlíky a že se nám to zatajuje....stačí si aktuálně sledovat kolik je osob v azylových zařízeních,skoro nejvíc je jich nyní z Číny.I to jsou uprchlíci,křestané prchají před čínskými komunisty...

14 6
možnosti
JR

J66a25r27a 64R59a85n36k

30. 5. 2017 1:44

s. Samalova je opacneho mineni?8-o

0 2
možnosti
Foto

Já zase myslela, že jich je půlka republiky :-/

7 7
možnosti

Pravda vždy vyplave, jako olej na vodu! R^

6 3
možnosti
JL

Spíše, než pravda, zatím vyplynula vaše neinformovanost. Lépe než vzletné fráze, jste si měl přečíst článek na, který autor odkazuje.

3 2
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik