Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Jenomze my to zdrave jadro nejsme. A kdo vlastne je to zdrave jadro. Pokud je to Nemecko, tak pryc od nich!

0 0
možnosti
VP

dvourychlostní Evropa není a rychlosti ekonomického růstu, ale o rychlosti integrace do Evropského chalifátu.

2 0
možnosti
Foto

A61l84e62š 78M43e58r74t44a

18. 5. 2017 19:01

Máte pravdu, že EU nefunguje dobře, viz není schopna zabezpečit si své hranice, je také pravdou, že si Němci, za vydatného přispění našich politiků, udělali z našeho průmyslu dodavatele polotovarů. Aby ovšem toto soustátí fungovalo, tak to bez společné měnové a fiskální politiky, bez nějakého centrálního finančního dohledu fungovat ani nemůže.

1 0
možnosti
JC

J13i35r41i 82C43e51e

18. 5. 2017 10:43

To "Zdravé jádro" Evropy mimo jiné obsahuje: Řecko, Portugalsko, Španělsko, Itálii...

Opravdu to nějakej hňup myslí, že nepřijetím Eura si odpíráme vstup do nějakýho exklusivního klubu? Není Euro spíš lístek do III. třídy na Titatnicu?

6 0
možnosti
ZZ

s panem autorem souhlasím, co to musí být za pako vymyslet strašák jménem "dvourychlostní Evropa", jako ti rychlejší budou dřív v řiti (medicínský název z písničky v "Básnicích)? Kam ten kvalt? Komenský říkal "Všeliké šturmování, toliko pro hovado dobré jest", když se podívám omylem na to bezpohlavní stvoření v čele němec, tak už mu rozumím

3 0
možnosti
ZZ

jo a nejsem členem žádné strany nebo hnutí

1 0
možnosti
RC

To jste v CSSD asi docela osamely, ne?

1 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik