Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak už se Alláhu akbar dostalo i do Prahy8-o

Pokud byly nápisy latinkou a v azbuce, pak to svědčí o čemsi jiném. Jednoznačně o úmyslu, ovšem asi těžko islám. fundamentalistů;-) Jinak, ono ,,zvolání" se dostalo, a nejen do Prahy, ale do celého světa, 11.září 2001:-(

9 1
možnosti

Každej šestej až sedmej Rus je muslim.Součástí Ruské federace jsou i republiky ,kde mají muslimové většinu,např.Čečensko,Ingušsko,nebo Dagestán.Ruští muslimové používají azbuku a je celkem dost známo že se s pravoslavnými Rusy moc v lásce nemají.Rusové jsou třetí nejpočetnější menšina tady v ČR a mezi nimi jsou i ruští muslimové.

3 0
možnosti
MD

V tomto pripade zbytecne predbihate cas. Na skodu sam sobe.

7 1
možnosti
TH

Nejhorší je smrt z vyděšení.

12 9
možnosti
JZ

Dodatecne se dovidam, kdyz jsme jako mali kluci cmarali po zdech hakove krize, ze jsme byli nacisticti radikalove.

9 3
možnosti
OU

Jen tak ze zvědavosti, proč jste to dělali? Myslím výběr znaku, ne fakt čárání.

0 0
možnosti
Foto

nahnědlej možná jó, ale ne od názoru, spíš od strachu.

9 14
možnosti
VK

Tak každýmu soudnýmu dojde, že se jedná s největší pravděpodobností o provokaci nějakého trouby a jediné co si může přát takový vandal, tak to je publicita, kterou mu vy, nebo Parlamentní listy dopřáváte.

16 12
možnosti
JB

Po zdech čmárají obvykle mladí lidé. ( záměrně budu užívat jenom nenapadnutelná pojmenování). Jelikož, zdá se, čmáranice byly provedeny v azbuce, nemyslím, že by moc českých mladých lidí zde umělo psát azbukou. My, starší generace, bychom to ještě zvládli, ale neumím si představit pána, nebo paní před důchodem, jak jako vandal sprayuje po kostele. Takže nemyslím si, že by šlo o provokaci nějakého českého vandala. Jako obvykle se to svede na Putina.

9 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik