Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Závěrečný apel je sice pěkný, ale zcela se mine účinkem. Dnešní lidé namnoze nezakládají rodiny a pokud ano, tak často jen krátkodobé... Lze od nich očekávat velkou porodnost?

0 0
možnosti
MK

M46i26l11a14n 87K45e58s31l

19. 3. 2017 21:05

Jak proti tomu bojovat.Plné přídavky dávat jen na první dvě děti,na další dvě snížené a na páté a další nic.

1 0
možnosti
AG

A97l85e79x 12G85r60e78g17o29r

20. 3. 2017 11:01

A to si myslíte, že pomůže zabránit plození dětí v kultuře, kde děti jsou největším bohatstvím? No to asi těžko.

0 0
možnosti
VP

R^Ano, pro lidi „zasvěcené“ vlastně nic nového.......

Vůdce muslimů vyzval migranty, aby zaplavili Evropu. Využít mají toho, že musí být přijati a použít mají "plodící taktiky"

http://tn.nova.cz/clanek/bestialni-vzkaz-pro-migranty-mnozte-se-s-evropany-a-zmocnete-se-evropy.html

PS: " V Turecku byla řecká a křesťanská kultura, nyní je z 99,7 % muslimské. Irák, Sýrie, Turecko, severní Afrika, Egypt. To vše bývaly křesťanské země – a dnes jsou muslimské. Afghánistán byl buddhistický, Pákistán a Malajsie hinduistické. Efekt je jasný. Příčinou je doktrína islámu. Pokud necháte působit islám po nějakou dobu v nějaké civilizaci, tak se po čase stane stoprocentně islámskou."

4 0
možnosti
AG

A59l13e97x 52G76r61e63g34o47r

20. 3. 2017 10:54

Tak ani tam nemohla být jiná kultura, když žádná ani neexistovala.Vlastně je to celé pitomost. Kultura není totéž, co náboženství. Tedy v arabských zemích žili Arabové, vyznávající své bohy a Křestané vyznávající svého boha. Jejich kultury ale byly diametrálně odlišné už tehdy.

0 0
možnosti

V tom se Erdogan s některými zeměmi EU naprosto shodne, že muslimové jsou budoucností Evropy. Teoreticky by tak zde měl panovat soulad.

0 0
možnosti
JC

To není legrace. Na Kosovu se jim to podařilo. Od padesátých let se snažili a stačily tři generace a z 50% obyvatelstva je dnešních 90% a náš exministr zahraničí honem spěchal, aby za nás schválil nový stát, který je státem jen proto, aby tam byla americká základna. Nic proti americkým základnám, ale Kosovo skutečným státem není.

4 1
možnosti
VK

I kdyby měli muslimové 2 děti na pár, tak s naší natalitou 1,2 jim to bude akorát o něco déle trvat. Tady začněte bojovat a ne plkama na internetu. Souložit a dělat děti.

2 1
možnosti
TT

Posílat muslimy tam, kam patří, je lepší řešení, než kvůli cifršpiónům přelidňovat a přelidňovat...

4 1
možnosti
RH

Problém je, že je Západ pod vícenásobným tlakem. Zatímco Putin nebo Erdogan si to doma ohlídali, tak v rámci Západu s nimi vytvářejí tlak i vnitřní antisystémoví kritici, jako je třeba pan Mikulášek. Připomíná scénu z Rozmarného léta "Slezte nebo spadnete" a "Já vám to říkal"...

4 3
možnosti
SB

Takže člověk, jako je pan Mikulášek, který ten vývoz erdoganismu z Turecka do Evropy nechce, je podle Vás antisystémový.

To znamená, že zákonitě chcete mít Evropu tureckou. Jestliže odmítání rozšiřování vlivu Turecka chápete jako antisystémovost, tak neodmítání musí být systémovost, a tudíž ovládnutí Evropy Tureckem je také systémovost.

Tak řekněte rovnou, že chcete, aby Turecko sahalo až na Špicberky.

4 0
možnosti
SB

Mne by stejně zajímalo, jak si to ti Turci a ostatní migranti představují po jejich ovládnutí Evropy.

No dobrá, tak ji ovládnou.

A co dále?

Ze svých zemí nyní utíkají, protože se v Evropě cítí lépe. Až to tady ovládnou k obrazu svému, co z toho budou mít?

Udělají z Německa druhé Turecko, z Holandska třetí Turecko, z Dánska čtvrté Turecko apod.. A kde potom bude ta výhoda, že nebydlí v Turecku, nýbrž v Německu, Holadnsku nebo Dánsku?

Když se člověk z vesnice přestěhuje do města, udělá to proto, že město mu vyhovuje více než ta vesnice. Když naši lidé odcházeli za komoušů na Západ, dělali to proto, že nechtěli žít pod komouši. Logicky by se dalo předpokládat, že kdo odejde z Turecka, dělá to proto, že chce žít v Německu a nikoli v Turecku.

Jestliže však z toho Německa udělají druhé Turecko, tak proč vlastně odcházeli z toho prvního? To už tam rovnou mohli zůstat.

12 0
možnosti
JR

J36a43n 24R51á33ž

19. 3. 2017 18:10

Když si v Německu Turek oblékne sako a uváže kravatu jako Němec, neznamená to, že je Němec.

Každý krotitel nebo ošetřovatel šelem potvrdí, že i když šelma žije mezi lidmi od malička, nikdy se jí nedá důvěřovat a při styku s ní se musí jednat s velkou ostražitostí.

P.S. Když se český venkovan odstěhuje do města, tak mu nepřijde na mysl, že by mohl ve městě pěstovat slepice na balkoně, v předsíni mít čuníka a v obýváku klece s králíky. Jinými slovy: Českému venkovanovi ani ve snu nenapadne, že by si své zvyky mohl zachovat i při pobytu ve městě, jako si to představuje muslim, který se z tureckého zapadákova odstěhuje do německého města, protože ví, že by mu to nikdo netoleroval, jako tomu Turkovi..

5 1
možnosti
ES

Je to děsivé, ale rozdíl mezi R-stratégy a K-stratégy je nepřekročitelný.

4 1
možnosti
SB

Přiznám se, že jsem se musel podívat na google, abych věděl, co to je, ale poté jsem Vám dal kladný bod, jelikož máte pravdu.

0 0
možnosti
ZB

Ještě jste mohl vyzvat všechny Čechy,Madary,Slováky a Poláky,aby bydleli v lepších domech a kupovaii si lepší auta...;-)Psaní nesmyslností Vám jde,je dost komické když tady frustráti pateticky promlouvají k národum...

5 9
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik