Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J65a83r44a 75R54a91n52k

15. 3. 2017 0:09

Autore, proc se nesnazite zapojit do nejake prace, tady, kde ziju - pracuiji i nevidomi, skoda, ze se pripravujete o veskere spolecenske deni a musite cekat na to, co Vam zde na iDnes prelozi. Muzee zacit i cizi jazyky, urcite by Vam to prospelo, myslim to dobreV

1 7
možnosti

Karma. R^

Smlouva o pronájmu byla uzavřena na fyzickou osobu, navíc tam provozovali kavárnu a dětský koutek. Samozřejmě bez povolení a dodržování základních hygienických pravidel.

6 0
možnosti
Foto

Opravdu se divím, že se divíte. Cožpak nežijete ve státě, kde lidé, co celý život nepracovali mají ve stáří vyšší důchody než ti, co pracovali? Cožpak nežijete ve státě, kde jsou z našich daní financovány organizace, které se starají o ty, kteří překročili ilegálně naše hranice? Cožpak nežijete ve státě, kde premiér celý život nepracoval a s máslem na hlavě plive na svého místopředsedu z koaliční strany a ten, také s máslem na hlavě jedná stylem "oko za oko, zub za zub"? Cožpak ...ale to by nestačilo ani těch 1482 znaků, co mi zde píší, že mi zbývá.

3 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, ale prosím nepoužívejte ten hoax o důchodech. Kdo celý život nepracoval, žádný důchod nedostane. Žije dál na sociálních dávkách. Pravdou je, že ty se často pohybují nad hranicí průměrného důchodu.

2 0
možnosti

Ono stačí například to, že spousta lidí obhajuje nalakování tanku na růžovo, jak to předvedl David Černý.

Aniž bych se jakkoli vyjadřoval k tomu, zda ten tank tam měl být vystaven, či nikoli, dodnes nechápu, jak je možné že jeden zcela řadový občan (možná je známým a možná i dobrým výtvarníkem, avšak z hlediska rozhodování o veřejném prostranství je naprosto řadovým občanem jako kdokoli jiný) se jen tak rozhodne, že něco, co mu nepatří a co ani není na jeho pozemku, přemaluje na růžovo, a místo potrestání za to sklidí potlesk.

8 1
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi, hlava mi to nebrala, proč policie nemá páky na vyklizení Kliniky. A že se to stále opakuje.

6 0
možnosti

B76o63h79u54š 93H19a10v35e22l

14. 3. 2017 12:27

Te je strašná fraška, která by neměla projít. Součástí by měli být i "zodpovědní činitelé", za nekonání.

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS