Diskuse

Všichni proti Wildersovi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J73a61r54a 70R18a17n95k

13. 3. 2017 23:58

Vsichni proti nemu nejsou, to se asi mylite, dokonce mnozi z nas byli na jeho strane v dobe, kdy byl zavrazden Theo van Gogh, ale nektere myslenky jsou vice nez nebezpecne, je on vlastne 100% Holandan?

""Although he dominates Dutch airwaves and political discussions, Wilders rarely grants interviews to the media, preferring to avoid tough questions by communicating through Twitter. And despite his bar-the-door attitude toward immigration, his mother was born in Indonesia and his hair dye has bleached away the dark curls that once drew racist schoolyard taunts.""

0 2
možnosti
LU

Aj na Slovensku sme mali svojho Wildersa, pána Mečiara. Zbavili sme sa ho až vtedy, keď ho všetky ostatné strany iignorovali, a išli všetky strany proti populistovi,

Podľa autora článku je to nedemokratické.8-o

Chvalabohu je to už história.

1 1
možnosti
LP

Viděl jsem na You Tube řadu videí s proslovy Geerta Wilderse v parlamentu a jeho vystupování na mě působí velmi kultivovaně a upřímně. Můj dojem z jeho vystupování, z řeči jeho těla a z obsahu jeho projevů je diametrálně odlišný od toho, co o něm píše mainstream. Má můj obdiv a respekt.

5 2
možnosti
ZB

Wilders zase získá svých 20 procent "užitečných idiotu",aby se pořádně napakoval a to poslední co by ho napadlo je,chtít někomu vládnou.Z opozice bude jen demagogicky vykřikovat hlouposti a pro prosté frustráty a nespokojence bude za hrdinu.Wilders už mnoho let na lidské hlouposti skvěle vydělává,vzor a vlhký sen Okamury,ten tolik hlupáku ještě nesehnal...

5 12
možnosti
JM

Jistě Bárto, žádný problém s islámem v Holandsku neexistuje a Wilders je jen demagog, který ovšem musí ve své vlastní zemi chodit na veřejnosti v neprůstřelné vestě.

5 1
možnosti
VK

Nikdo s ním nechce nic mít, nikdo s ním nejde do koalice....Co je na tom divného a hlavně nedemokratického? Jdu do koalice s tím, s kým mohu aspoň z části naplnit svůj program.

6 2
možnosti
OK

Ale vůbec nic. Jen ať si počkají u dalších voleb.

0 0
možnosti