Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Tak mám pocit, že nás ta "rychlejší" část EU, a zejména Německo, hodlá využívat jako svůj "odpadkový koš", na potraviny, na migranty, na práci bez přidané hodnoty.

Dnes jsem v rádiu, na ČR Plus, zachytila nějakou debatu kolem návrhu zákona na zpřísnění azylových pravidel, které předložilo naše MV. Opoziční diskutér neustále argumentoval tím, že takový návrh nevyhovuje nadřazeným zákonům a dohodám EU a že u nás nemůže být schválen. A na co tedy ještě máme svou vládu a svůj parlament, když si nemůžeme schvalovat své zákony ve své zemi?

9 3
možnosti
VP

jo na migranty ! Ještě jste neslyšel o povinných kvótách a o sankcích když se jim nepodřídíme ?

0 0
možnosti
JK

Jelikož jsme za poslední rok a půl přijali naprosté minimum uprchlíků je váš příspěvek nesmyslný podobně jako příspěvek pani Nečasové. Naopak váš přispěvek jasně říká, že nejsme odpadkovým košem EU ve vztahu k migrantům., protože nám sem za poslední rok a půl žádné migranty nikdo z koše nevysypal.

3 0
možnosti
JK

Já toho slyšel... Za poslední rok a půl nám tady nikdo žádné uprchlíky nevysypal, tudíž je nesmyslné tvrdit, že sloužíme EU jako odpadkový koš na uprchlíky ( migranty ). Větší smysl by dávalo, kdyby tohle tvrdili třeba Němci o nás. A i kdybychom nějaké museli přijmout, bude to tak malé množství, že jen těžko obstojí tvrzení o odpadkovém koši. Drtivá většina jich prostě zůstane na západě.

1 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik