Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Navíc mám psychicky nemocné přátele, včetně schizofreniků, a když si představím, že multikulturní fanatici........těmito „omluvami teroru“ docela krutě stigmatizují jako „potencionální hrozbu“, tak je mi velmi smutno.

Zdroj: http://adammikulasek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=589408

kráceno ...

Vám zkrátka vadí ta stigmatizace,viďte? Vám prostě vadí to naházení do jednoho pytle ,co? Źe teď na každého psychicky nemocného budou lidi pohlížet všelijak , viďte? źe bude velmi nutné a žádoucí být spravedlivými ,ale obtížné v tomto prostředí předsudků - zkrátka měřit a nepodsouvat chování bez rozdílu všem jen proto , že je někdo také ,,psychicky nemocný,, , a ublížil co?:))))))

já věděla, milý Adame, že my dva se nakonec domluvíme:)))

1 3
možnosti
MS

Jestli to náhodou nebude tím,že ti lidé opravdu psychicky nemocní byli,nebo jsou.Takový jedinec je většinou snáze "zmanipulovatelný",než psychicky zdravý a sebevědomý člověk.Většinou vraždí ti "tichošlápci",kteří jsou uťáplí,frustrovaní svým životem a nevýrazným místem ve společnosti.Pak je celkem logickou reakcí,že tu uťáplost a frustraci,někde musí "vyventilovat".To vám psychologové řeknou také,ne?

1 0
možnosti
IV

Motivace může být i jiná. Teroristé se snaží svými útoky upozornit na sebe a své politické cíle. Když se všude píše, že to byl prostě nějaký blázen, tak jim to moc nevychází.

1 1
možnosti
Foto

A divíte se? Ono to černé malování budoucnosti v podání Vás a Vám podobných může opravdu působit na psychiku slabších povah. Tím neříkám, že opačný extrém je správný. Ale zdravý rozum a schopnost střízlivé úvahy se začínají stávat nedostatkovým zbožím.

10 3
možnosti
KM

K81a36r84e61l 32M49a62s72e34k

26. 2. 2017 14:09

Jak se prosím jmenují ti "multikulturní fanatici" a kolik jich je a jakou mají moc?

4 6
možnosti
MR

M17i56l87a96n 89R56a56d26e57k

26. 2. 2017 16:03

sedi v Bruselu, a nebo vladnou, treba v Nemecku, Svedsku nebo Francii. Moc maji velikou

6 2
možnosti
VK

Podíval jsem se na nadpis, pak na autora a pak jsem se rozesmál, ani nevím proč;-D

A teď vážně. Pejsek a kočička zase vařili dort. Jediné do věděli, že chtějí dort. Znali výsledek, ale ingredience moc neseděly. A takhle je to s autorem a jeho dnešním blogem.

9 7
možnosti
Foto

Já vám to věřím, stalo se mi to samé ... já ale vím proč;-), a napadlo mne se zeptat autora: " kdo nebo co konkrétně vám nejvíce ubližuje"? ... ale neudělám to, on stejně většinou neodpovídá, tedy u sebe pod blogem. ;-)R^

2 3
možnosti
Foto

no když to u nás vezmu od Hepnarové až po toho střelce z Brodu, včetně té co pobodala toho kluka ve škole, tak na to nějaké multikulti nenapasuju, i kdybych stokrát chtěl.

Prostě nějak duševně vyšinutí lidé.

5 5
možnosti

Naznačujete snad, že mezi imigranty je mnohem větší procento duševně vyšinutých, než mezi původním obyvatelstvem imigranty obsazovaných zemích?

0 4
možnosti
JK

Bylo by zajímavější, kdybyste vysvětlil, proč je střelec z Brodu v jiné kategorii než ostatní.

Střelec z Orlanda taky moc nepasuje, on prostě vědomě zabíjel z nenávisti k homosexuálům.

A jestli se zjistí, že dotyčný v minulosti nějaké psychické problémy měl, tak je zkrátka měl. Nehledě na to, že je to tak široký pojem, že se z toho nedá moc vycházet. V novinářském jazyce to může znamenat taky to, že měl prostě pár sezení s psychiatrem ( třeba na nátlak rodičů ).

1 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik