Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Ja CT verim, pac jsem ji zatim nikdy nepristihl pri lzi. Kdyz podava zpravodajstvi napr. z Aleppa, tak se to shoduje se zpravami vsech TV a novin kolem sveta, ve vsech jazycich ! Jooo, lidem moc vadilo, ze predvidala vitezstvi Clintonove8-o! To jako ma byt ta desinformace ???

9 5
možnosti
RK

Docela naivní představa, že by ČT něco docvaklo, Ta není schopna přijmout sebemenší kritiku, ať už je odkudkoliv, dokonce ani od vlastní rady. ČT bude lhát až do konce.

8 5
možnosti
Foto

Nad tím grafem lze planě diskutovat. Ale má to smysl, diskutovat s někým, kdo fakta a zkušenosti nahrazuje alternativními výmysly a tmářstvím? Je to jak diskuse s fanatickým davem. Tady je typické přání otcem myšlenky. Takhle vzniká tupé stádo.

Pokud se toto nepodaří zastavit, dočkáme se opakování tragédií z minulosti.

6 0
možnosti
JK

J49a91n 26K21o71z97á53k

6. 2. 2017 15:18

Myslíte eurosocialismus?

2 1
možnosti
VF

Tak a teď konkrétně:........

5 0
možnosti
MB

No, většina lidí důvěřuje taky Miloši Zemanovi. Takže podobný výsledek, kdy lidé nejsou schopni pořádně analyzovat projev chování a strukturu reakcí, se dal očekávat. :-P

13 10
možnosti
Foto

Ale právě tato prozemanovská většina by měla přímo nasávat mainstream jak sunar z kojenecké láhve.

3 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik