Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Moje nejoblíbenější od pana Žáčka : "Hele, padá nebíčko, udělá ti bebíčko! Proč by nebe padalo, tatínku, ty kořalo?" :-P Očekávám protesty otců!

6 0
možnosti
PV

P62a92v22e77l 88V62é73b91r

23. 1. 2017 16:17

Jenomže - ony ty holky jsou skutečně proto na světě aby z nich byly maminky (a kluci aby z nich byli tatínci). To ostatní je jenom nadstavba: Možná potřebná, ale nadstavba. Bez doktorek lidský rod přežije. Bez maminek ne.

12 1
možnosti
TT

Tak tohle to říkat své doktorce zítra nebudu. Nebo si po tetanovce dva týdny nesednu....

5 1
možnosti
JN

J16i13ř17í 75N83o72s13e54k

23. 1. 2017 16:09

Směšovat mateřství s povoláním je naprostá oslovina, bohužel, zřejmě vědomá a cílená. Dítě přece vidí v matce především maminku se vším, co k tomu patří. Jestli si časem začne brát vzor i z jejího povolání, uplatnění, společenské role, to je věc jiná. My tu neřešíme rovnoprávnost pohlaví, ale emocionální právo dítěte. A řečem, že role matky a otce je pro dítě emocionálně stejná, nevěřím nejenom já. Tím netvrdím, že otcovská role je méně záslužná a nutná. Ale to je na delší povídání, které je u mnoha případů házením hrachu na zeď.

Skoro se ve mně probouzí básník:

"K čemu jsou na světě gender feministky?

Aby mezi normálními prováděly čistky.

K čemu jsou na světě gender aktivisti?

Aby zpochybnili všechno, co je jistý.

:-P

12 1
možnosti
JK

Ono se mateřství přezdívá nejtěžší práce na světě.

http://videacesky.cz/video/nejtezsi-prace-na-svete

4 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik