Uprchlíci před kriminálem 2. Ještě ve vlasti znásilnil chlapce…

V Řecku znásilnil jiného uprchlíka a okradl ho, a nakonec v Německu znásilnil a zabil studentku medicíny.

Na tom je vidět, kam vede přijímání neprověřených migrantů jako „uprchlíky“ a laxnost v případě předávání informací o kriminalitě migrantů mezi jednotlivými zeměmi EU. Kdyby se automaticky v každé zemi braly těmto lidem otisky prstů a jejich trestná činnost by se evidovala dejme tomu v nějaké centrální euro-unijní databázi, minimálně ta německá studentka mohla ještě žít a dotyčný Afghánec by byl již dávno za mřížemi. Jenže, „Musíme být hodní“, „My to zvládneme“…, považujeme za „nehumánní“ brát žadatelům o azyl otisky prstů kvůli lepší identifikaci (aby se jim třeba ztížilo vystupovat v různých zemích pod různými falešnými jmény…), dokonce se „lidskoprávistickým“ vládám na západě nechce ani testovat chrup na ověření, zda je dotyčný migrant skutečně nezletilý, pakliže to osobě tvrdí, což byl případ i tohoto delikventa, jemuž byl vyšetřen chrup až v souvislosti s jeho kriminálním činem, tedy ex post.

„Největší otazník visí nad věkem Afghánce. Sám po příchodu do Německa na začátku roku 2016 tvrdil, že je mu teprve sedmnáct let. To je však ze strany soudu zpochybňováno. Lékaři po vyšetření zubů obžalovaného tvrdí, že je mu nejméně dvaadvacet let.

To by znamenalo, že může být souzen jako dospělý a místo maximálně deseti let mu hrozí doživotí.“

Jela domů z párty. Afghánec ji znásilnil, škrtil a utopil. A ukázalo se: Ještě doma znásilnil chlapce. A jako nebohý uprchlík v Řecku jiného

Ale tzv. „sluníčkáři“ stále odmítají i v tomto uznat svou naivitu, raději zamlčují fakta, aby se prý „nešířila xenofobie“. Jenže je to přesně opačně – tím, že když už zastávají otevřenou promigrační politiku, často se zuby, nehty brání preventivním opatřením, která by alespoň pomohla dříve odhalit „kriminální migranty“, takže by bylo výrazně méně těchto incidentů. A jestli pak lidem vyčítají, že pak kriminální mentalitu přisuzují většině blízkovýchodních migrantů, tak právě neochota k přísnějšímu prověřování žadatelů o azyl, a tím zvýšený počet kriminálních činů, právě k tomuto logicky vede, bez ohledu na to, kolik těchto „zlých uprchlíků“ v Evropě opravdu je v porovnání s těmi ostatními, kteří závažnou kriminalitu nepáchají.

Zde o témž Afghánci píší, že v Řecku znásilnil pro změnu jinou studentku, takže kdo ví, kolik toho má ještě „na triku“:

Afghánec podezřelý z vraždy německé studentky prý napadl dívku už v Řecku. Atény mlčely

Takže, vážení „vítači“, zkuste se zamyslet, jestli by proti té vámi tak omílané „xenofobii“ nebylo lepší bojovat místo bonzování „nekorektních“ příspěvků na internetu raději opatřeními, jež by v čas odhalili většinu těch žadatelů o azyl, kteří falšují svůj věk a mají za sebou závažnou kriminální minulost.

Kdybych já byl slušný a poctivý imigrant, ať už uprchlík či ekonomický…, hnal bych tyto „sluníčkáře“ k odpovědnosti za nárůst předsudků vůči lidem jako já, protože „odflákli“ preventivní opatření, takže je kriminálních činů ze strany migrantů tolik, že lidé dostali strach z cizinců obecně, protože… člověk nikdy neví…

Odkaz na předchozí článek

Uprchlíci před zaslouženým kriminálem? Proč se o nich téměř nemluví?

 

Autor: Adam Mikulášek | středa 11.10.2017 12:57 | karma článku: 37,04 | přečteno: 1319x