Dvacetiletý vysvětluje pětiletému, že je gay a ožení se s mužem

Tak právě toto a další podobné excesy štve ministra pro lidská práva na Hatefree culture a diví se, proč něco takového vystavují na Facebooku.

Já se ovšem už nedivím ani trochu. Hatefree a podobné skupiny totiž rozhodně nepůsobí jako instituce tvořené erudovanými odborníky na agendu lidských práv, skutečný rasizmus a podobně, ale zapálenými sektářskými aktivisty, často neomarxistického, anarchistického či radikálně zeleného smýšlení, kteří jsou mistry na vymýšlení různých „netradičních“ metod, jak občánkovi tu toleranci bez hranic nacpat do hlavy. A mezi takové potřeštěné metody patří i vysvětlování pětiletému dítěti, co je to homosexuální orientace.

Citace

Naposledy ho podle jeho slov naštvalo video, v němž zhruba dvacetiletý kluk vysvětluje pětiletému bratrovi, že je gay a jednou si vezme muže. „To mě trošku uráželo. Spíš to totiž zavánělo zneužíváním malého chlapce ke zviditelnění toho staršího a k propagaci nějaké myšlenky. V pěti letech totiž samozřejmě nemůžete rozumět tomu, co je svazek mezi mužem a ženou nebo mužem a mužem,“ míní Chvojka. Podle jeho slov totiž, když by v osmnácti letech řekl svému výrazně mladšímu bratrovi, že se ožení s mužem, asi by mu také tleskal. „Ale to by dělal i v případě, že bych mu oznámil, že si hodlám vzít Bobíka či Fifinku ze

Čtyřlístku. Nepochopil jsem, proč tam HateFree takové věci věší. Jsem člověk z malého města. Myslím, že v Hlinsku, Chrudimi a Pardubicích HateFree Culture téměř nikoho nezajímá a devadesát devět procent lidí by se tam naštvalo, kdyby to video vidělo,“ dodal rázně Chvojka. 

Tak! A máte to, hoši z HateFree. Váš ministr: Jsem šokován, co dělají. Vždycky se naštvu

Ovšem co jiného čekat od levicových extremistů? V Německu propíchávají pneumatiky od auta hospodskému, který ve svém podniku umožní akci „náckovské“ Alternativě pro Německo, někdy i fyzicky napadají tyčí demokraticky zvolené politiky téže strany, že jde o legálně působící stranu, to je jaksi vedlejší…, u nás by zase vyřazovali z čítanek básničky typu „Proč jsou holky na světě, aby z nich byly maminky…“ protože přece „není povinností ženy býti maminkou…“, v Londýně zase prohlásili oslovení „dámy a pánové“ v metru za nevhodné, neb někteří spoluobčané nejsou ani dámy ani páni a jiní si to pro změnu ještě nestačili ujasnit.

Takže se není co divit, že když se takovýmto ideologickým fanatikům dají peníze, prostor v médiích a podíl na moci, že provádějí věci, nad nimiž zůstává stát rozum ne jen ministru Chvojkovi, ale myslím většině občanů naší země! A je třeba to jasně pojmenovat. Nejde o pár „ulítlých výstředníků“, jde o levicový extremizmus, jenž v Evropě i Americe nebezpečně nabývá na síle, výsledkem je pak ne jen třeba tzv. politická korektnost, ale i švédské genderové školky, kde neexistuje „on“ a „ona“, hraní si s panenkami a autíčky, protože chtějí zdravé děti vychovat k tomu, aby se samy rozhodly, jestli jsou „kluk“ nebo „holka“, případně tak nějak napůl.

Žena, muž a sociální pohlaví – Mgr. Jana Valdrová, PhD.

 

Autor: Adam Mikulášek | pondělí 11.9.2017 10:34 | karma článku: 39,43 | přečteno: 1911x
  • Další články autora
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik