K čemu proboha potřebujete máslo?

Neremcejte a buďte rádi, že je dost papíru na tištění všech regulací, zákazů, hlášení, trestních oznámení za „šíření nenávisti“ a hlavně…, evropských směrnic!

Vždyť my tu bojujeme s opravdovými problémy, jako jsou unisex záchodky, genderově vyvážené oslovování (dámy a pánové je přece vošklivě sexistické a kruté vůči lidem s nevyjasněnou pohlavní identitou…), bojujeme za odstranění „šovinistických“ pisoárů, protože jsou symbolem mužských privilegií, bojujeme za možnost nosit na zdravotnické praxi muslimský šátek…, a vy tady brečíte nad něčím tak přízemním, jako že chvilku není máslo! Vždyť máte přece rostlinné tuky, jsou bez cholesterolu a ještě ušetříte!

Proč se radši nenaučíte dělat pořádný kebab, ať jste zase trošku modernější a „kulturně rozmanitější“? Spíš byste se měli raději zamyslet, jestli se nepřestat cpát tím nezdravým vepřovým, stejně vám ho za pár let zakážeme v rámci boje proti „xenofobním buranům“! Vždyť pokrokový člověk dodržuje zdravý životní styl, a pokud není rovnou vegetarián, tak si dá radši nějaká ta libovoučká halal kuřecí prsíčka a „hnusotám“ jako bůček, salám nebo klobása se vyhýbá na sto honů!

Tak se zamyslete, zpytujte svědomí, bojujte s vlastní nenávistí, věnujte se „vyšším hodnotám“, jako je tolerance k odlišným kulturně-sexuálním návykům (uznávání dětských manželství…, přece nejste bezcitní nelidové a nebudete uprchlíkům trhat rodiny!!!), k zabírání cizích budov „hrdinnými bojovníky za lepší zítřky“…, a když dostanete chuť na chleba s máslem, dejte si ho třeba s paprikou a oblažujte se pocitem, okolik zhubnete, vy „xenofobové jedni nenapravitelní“!!! A když to nepomůže, tak si zameditujte, to zaručeně funguje!

Autor: Adam Mikulášek | čtvrtek 7.9.2017 15:28 | karma článku: 42,34 | přečteno: 2248x
  • Další články autora
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik