Italové, zavřete své přístavy pašeráckým lodím!

Představte si, že by vás jako tonoucího vylovili sto metrů od chorvatské pláže, ale místo do Chorvatska by vás odvezli do Hamburku nebo do Lisabonu a říkali tomu „záchrana tonoucích“.

A právě tohle dělají politické neziskovky, jež na svých lodích naberou pár kilometrů od afrických břehů migranty, ale místo, aby je dopravily těch pár kilometrů zpět, což by byla záchrana tonoucích v čistém slova smyslu, vozí je do mnohem vzdálenější Itálie. Zastánci „vítací politiky“ se na mě mohou čertit, jak chtějí, ale já nazývám věci pravými jmény. A tady nejde o záchranu před utonutím, ale o jasné a nepokryté pašování lidí, kryté Frontexem a obecně orgány Evropské unie.

Jenže Italové místo toho nejrozumnějšího řešení, tj. okamžitého uzavření přístavů pašeráckým lodím, alibisticky žádají ostatní evropské země, aby své přístavy otevřely po italském způsobu, a této masovou imigrací sužované zemi tak odlehčili.

Otevřete své přístavy migrantům, vyzývá Itálie evropské země

Plně chápu zoufalé postavení Itálie, kam denně tak zvané „neziskovky“ propašují několik tisíc imigrantů, chápu i jejich obavy, že kdyby Itálie své přístavy uzavřela, tak by ji pokrytečtí politici z ostatních zemí, které své přístavy pro podobné účely samozřejmě nechaly uzavřené, začali řadit do stejné „škatulky“ jako nás, Maďary či Poláky. Ale v konečném důsledku není jiného východiska, než vyhlásit „stopku“, uzavřít evropské přístavy pro pašeráky imigrantů a donutit země jako Libye, buď nějakým tím úplatkem, ale když to nepůjde, tak třeba i silou…, aby „své“ imigranty, kteří vypluly od jejich břehů, přijímaly zpět.

Migranti, nekonečná invaze pokračuje : 5000 včera, 8500 dnes

Italští občané, držte se, a jestli máte aspoň trochu rozumu, tak si zvolte takové politiky, kteří jsou důsledně pro zastavení tohoto šíleného pašeráctví, a nikoli ty, kteří tuhle sebevražednou „vítací politiku“ podporují.

Autor: Adam Mikulášek | pondělí 3.7.2017 10:58 | karma článku: 38,39 | přečteno: 1286x
  • Další články autora
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik