Novinář oceněný eurokomisí spáchal teroristický útok

Jde o Alžířana, který působil ve Švédsku jako novinář, dokonce pracoval i pro švédský rozhlas. Na toto je dobré vzpomenout, až vám budou sluníčka vyprávět, že teroristi jsou „frustrovaní a sociálně vyloučení lidé“.

Cituji:

U katedrály Notre-Dame zaútočil na francouzského policistu čtyřicetiletý Švéd alžírského původu Farid Ikken. Dlouhá léta umírněný muslim se pokusil ochránce zákona zavraždit brutálním způsobem a k tomu navíc jako smyslu zbavený opakoval „To je za Sýrii“. Se zjevným odkazem na podporu Islámského státu.

Evropská komise ocenila novináře. Tento týden spáchal teroristický útok

Takže, těžce se mýlí ti, kteří nám tvrdí, že radikalizace evropských muslimů se děje proto, že jsou diskriminováni, nemohou najít práci, začlenit se do běžné společnosti, atd., atd. Kdo chce, tak tu možnost má, a to i zde v České republice, stačí zavítat k nám do Brna. Ale když ta vůle k integraci není, tak nepomůže ani možnost kvalitního uplatnění v rozhlase, dokonce ani ocenění Evropské komise.

Takže problém bude nejspíš trošku jinde, kde, to nechť si vyvodí každý sám.

Notre Dame terror attacker ‘was given EU award'

A vyvozování příčin nestačí, je třeba se mnohem více angažovat a přispět každý svou troškou do mlýna, aby těchto činů nepřibývalo, ale ubývalo. A to rychle! Každý z nás může nějak přispět v boji proti teroru, byť třeba nepatrně. Ovšem svíčky a květiny nestačí…

A protože většina médií k tomu mlčí, vyzývám k šíření této informace, ať už z jakéhokoli důvěryhodného zdroje, v jakémkoli jazyce a jakýmikoli způsoby, čím víc lidí se dostane k pravdivým informacím, tím dříve dojde k nápravě.

Autor: Adam Mikulášek | čtvrtek 8.6.2017 12:48 | karma článku: 42,10 | přečteno: 2200x