Turecké rodiny v EU minimálně pět dětí, vzkazuje krajanům Erdogan

Takto podněcuje turecký prezident Erdogan své krajany v evropských zemích, aby jejich původní obyvatele populačně „přečíslili“. „Jste budoucnost Evropy,“ dodal Erdogan.

Tady to máme „černé na bílém“, strategie islamizace Evropy vysokou porodností tamějších muslimských menšin už nepatří do „říše hoaxů, dezinformací a konspiračních teorií“, karty jsou odkryty a tentokrát se zpráva dostala i do médií „hlavního proudu“:

"Zploďte ne tři, ale pět dětí, neboť vy jste budoucnost Evropy," prohlásil Erdogan, sám otec čtyř potomků. "To bude ta nejlepší odpověď, kterou můžete dát na nestoudnosti, nepřátelství a nespravedlnosti, které jsou vám činěny," dodal podle agentury DPA.

"Odtud apeluji na moje občany a bratry v Evropě. Tam, kde pracujete a žijete, je nyní vaše vlast. Zakládejte ještě více podniků. Posílejte své děti do lepších škol. Nechte své rodiny žít v lepších čtvrtích. Jezděte v nejlepších autech. Bydlete v nejhezčích domech," vyzval na politickém mítinku v západotureckém městě Eskişehir.

Zploďte ne tři, ale pět dětí, vyzývá Erdogan Turky žijící v Evropě. Ti jsou podle něj budoucností kontinentu

Že tuto strategii, jak ovládnout „starý kontinent“, razili již dávno před tímto Erdoganovým projevem mnozí islámští fanatici, to se proslýchalo již dávno, psala o tom alternativní média, takže pro lidi „zasvěcené“ vlastně nic nového. Nové je to, že teď se to stalo, abych tak řekl, „oficiální politikou“ muslimské země v sousedství EU, která je zároveň členskou zemí Severoatlantické aliance, tedy „papírově“ naším spojencem…, a také to, že tentokrát již zavedená masmédia nemlčí.

Chtěl bych tímto apelovat na Čechy, Slováky, Poláky, Maďary a všechny Evropany, kterým jsou naše hodnoty drahé, kteří nechtějí naši civilizaci nechat převálcovat civilizací jinou – vemte si i vy Erdoganova slova k srdci a mějte více dětí, jen tak můžeme zachránit budoucnost Evropy…, tedy té Evropy, jak ji známe!

 

Autor: Adam Mikulášek | neděle 19.3.2017 16:13 | karma článku: 34,82 | přečteno: 1072x
  • Další články autora
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik