Adam Mikulášek

Kriminalita migrantů a její omlouvání

18. 03. 2017 10:03:03
Však to znáte..., teroristé s „psychickými problémy“, znásilňování, protože dotyčný „poprvé zkusil alkohol a nezvládl to“, nad to ještě „traumata z války“, hezky to multikulturalisté umí „okecat“.

Opět zapnu PC a dívám se, co že je odvčera na světě nového a:

„V jeho případě patrně zapracoval alkohol a snad i děsivé válečné zkušenosti z rodné Sýrie. Bratrovi přímo před jeho očima bojovníci Islámského státu sťali hlavu a i on samotný byl unesen a brutálně mučen.“

Pro mě je ovšem důležitější:

„Ale i přiznání je pro třiatřicetiletou oběť jen slabou náplastí na její dodnes trvající psychické obtíže.“

Žena pomáhala migrantům a s jedním se i spřátelila. Do smrti toho bude litovat. Toto jí provedl

Jako by snad každý z nás, který má alespoň nějakou zkušenost s alkoholem, někdy nezačal poprvé, často jako náctiletý, kdy ještě s člověkem „mlátí puberta“, příp. dospívání a s tím spojené silné sexuální pudy. Ale kolik dejme tomu středoškolských studentů (dnes možná spíš žáků 2. Stupně základky...) znásilní spolužačku, protože se na školním výletě poprvé „ožere“? Jistě se takové případy tu a tam stávají, ale jaké procento je jich v porovnání se znásilňováním spojeným se současnou migrační vlnou?

A pokud jde o děsivé zážitky z války..., tak jsou snad tito lidé první?! Nebyli snad podobně traumatizovaní i kupř. židovští vězni nacistických koncentráků, kteří to přežili (oddělování dětí od rodičů, mučení, vraždy, úmrtí z podvýživy...??? A vzrostl snad v Německu počet znásilnění ze strany navrátilců z těchto lágrů??? Domnívám se, že určitě ne, pokud vím, tak spíš se toho dopouštěli někteří vojáci vítězných armád, které po válce Německo okupovaly.

Tak jak je možné, že němečtí soudci najednou přicházejí se zvrácenou tezí, že alkohol a traumata jsou tak výraznou polehčující okolností? Jsou snad Syřané a některé další národy „méně svéprávné“ než ti, kteří přežili hrůzy koncentračních táborů??? Vždycky jsem měl za to, že všichni jsme si jako lidé rovni, tzn. Žádná etnická či náboženská skupina by neměla být diskriminována, ani „negativně, ale ani „pozitivně“, zkrátka – všem měřit stejným metrem.

Čím dál víc mi ale připadá, že tohle je jen „teorie“, ale v praxi se uplatňuje do očí bijící dvojí metr a taková pozitivní diskriminace, která jen většinovou společnost provokuje, čímž logicky roste naštvanost původních obyvatel vůči některým skupinám migrantů.

Opravdu to chceme???

Autor: Adam Mikulášek | karma: 43.99 | přečteno: 2813 ×
Poslední články autora