Slovenku, která spálila Korán, neuvěznili muslimové, ale slovenská justice

Proč tedy protestující za její osvobození chtějí hromadně pálit Korány, místo např. hromadné demonstrace před slovenskou ambasádou? Proč neprotestují proti těm, kdo mlčí o Adrianině těžkém dětství???

Osobně myslím, že to, co dotyčná udělala, je již kapánek za hranou (ovšem už se moc nemluví o tom, asi účelové zamlčování polehčujících okolností, jak těžké dětství Adriana alias Sheila měla), ale ještě mnohem více za hranou je lití spermatu do svěcené vody v kostele, tedy cizí svěcené vody v cizí budově a cizí zemi…, čehož se dopustil Milan Kohout a žádné trestní stíhání se nekonalo.

Citace

Sheila S. vyrostla v bytovce na okraji Ružomberka, kde je velká romská komunita. „Romové ji znásilnili, když měla 14 let. Řekli mi, že to byli čtrnáctiletí chlapci. Od té doby je taková, jaká je,“ vysvětlila máma. Sheila pak skončila ve výchovném ústavu a dokonce i na psychiatrii. V polepšovně ale otěhotněla a porodila synka Tobiaska (7). Toho jí nakonec ale sociálka vzala a umístila do pěstounské péče. „Chtěla ho dostat zpátky, ale řekli, že ji našli opilou a o dítě se nestarala. Ale to není pravda,“ dodala matka obviněné. Podle ní Sheila žila ve Finsku slušným životem a vydělávala si jako modelka.

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/451145/temna-minulost-slovenky-ktera-spalila-koran-znasilnili-ji-pry-romove.html

Srovnejme s omlouváním různých teroristů jejich psychickými problémy!

Střelec v Orlandu vraždil kvůli problému s orientací, tvrdí svědek

Teroristu z kostela úřady sledovaly od šesti let, měl psychické problémy

Tichý, slušný kluk, říkají sousedé o střelci z Mnichova. Měl psychické problémy

Ale dívka, která nikoho nezavraždila, neoloupila a nikomu fyzicky neublížila…, ta je zkrátka „extremistka ohrožující bezpečnost státu“, psychika nepsychika, znásilnění neznásilnění, trauma netrauma! Takto funguje dvojí metr „sluníčkářů“, hejtfríťáků a podobných „lidumilů“. Když se to hodí, jsou schopni omluvit masové vrahy psychickými problémy, ale když jde o jedno nešťastné video, tak se z toho dělá „strašný a ničím neomluvitelný zločin“. Nezlobte se, ale toto já nazývám těžkým pokrytectvím, farizejstvím a účelovým ideologicko-sektářským dvojím metrem, který jen přispívá k rozeštvávání společnosti a podněcování nenávisti!

Navíc jsem jednoznačně přesvědčen, že přehnaně tvrdý postup slovenské policie a soudů (odvedla ji v řetězech zásahovka uprostřed noci jako nějakého těžkého násilníka či vraha a hrozí jí šest let „natvrdo“) podnítí protimuslimské nálady mnohonásobně víc než ono inkriminované video s pomočením a pálením Koránu.

V podstatě se to už děje, dočetl jsem se, že se po různých městech organizují akce, kde se mají demonstrativně pálit Korány. To ovšem ještě víc přilije oleje do ohně a patrně se nic nevyřeší. Za mnohem rozumnější formu protestu bych považoval masivní protesty před slovenskými soudy, příp. před slovenským velvyslanectvím a podobně, tj. směřovat je na ty, kteří dotyčnou dámu uvrhli do vazby, ač ji klidně mohli stíhat na svobodě, jak se to ve většině podobných případů děje u nás, právě proto, aby se „nevyráběli mučedníci“.

A já se ptám, proč slovenská policie z toho dělá takový „okázalý tyjátr“, jako by zatýkali nějakého mafiána nebo masového vraha? Chce snad tímto lidi zastrašit a vytvořit z této kauzy „exemplární případ“? Myslím si, že právě takto to lidé pochopí, nebo aspoň podvědomě vycítí, ovšem silně pochybuji o tom, že by se zastrašit skutečně nechali, spíš to vyvolá s dotyčnou dívkou vlny solidarity, protože tohle, co předvedla slovenská zásahovka, je mnohem více pobuřující než to, co udělala stíhaná dívka. Když jsem si pouštěl část toho videa, jasně jsem tam slyšel výrok, že pokud se muslimové, kteří jdou do Evropy, přizpůsobí a nebudou páchat násilí, tak ani ona s nimi nebude mít problém. Tahle věta mi nepřipadá jako názor „extremistky, která podněcuje nenávist“, ale spíš jako „úlet“ dívky, která je naštvaná na fanatické muslimy, kteří v Evropě znásilňují, islamizují školy a páchají teror, jen ten způsob vyjádření názoru byl dosti nešťastný, ale dělat z toho „monstrproces“, to pokládám nikoli za „úlet“, ale za justiční zločin, zvlášť když třeba písně hanobící Ježíše a křesťanství jsou „OK“, např píseň Ježíš od zpěvačky s přezdívkou Mucha, doporučuji si ji pro srovnání poslechnout, nechť každý sám posoudí, zda jde o hanobení křesťanské víry či o svobodné projevení názoru.

http://zpravy.idnes.cz/slovensko-nahravka-niceni-koran-vyhrozovani-muslimove-pj8-/zahranicni.aspx?c=A170217_163143_zahranicni_ale

Věřme, že slovenská justice dostane rozum a uvědomí si, že přestřelila, že není radno vyrážet klín klínem, a tak v podstatě docílit pravého opaku, než bylo zamýšleno.

 

Autor: Adam Mikulášek | pondělí 20.2.2017 14:59 | karma článku: 39,76 | přečteno: 1789x
  • Další články autora
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik