Raději pod Ruskem nebo Čínou než pod islamisty!

21. 12. 2016 21:03:22
Reaguji na výroky ministra Daniela Hermana, že naše civilizace je prý „za zenitem“ a že musíme „otevřít brány těm, kteří jen klepou, jinak je ti ostatní prolomí“.

Viz:

Herman: Zachránit nás mohou pouze migranti

„My jsme teď těmi privilegovanými držiteli pasu římské říše. Ale za těmi branami je velké množství lidí, kteří chtějí dovnitř. Je to otázka našeho rozhodnutí. Nějakou dobu asi ještě můžeme zvyšovat hradby a kvalitu našich zbraní. Ale naše civilizace je za zenitem, ani jedna evropská země není nad hranicí přežitelnosti. Budeme-li pokračovat tímto způsobem, ti za branami je dříve nebo později prolomí. A vůbec se s námi nebudou bavit, jestli chceme nějakou symbiózu. Brutálně řečeno: vezmou si, co budou chtít.“

Ale vždyť co jiného se děje? Brány už jsou částečně prolomeny. Ti, kteří znásilňují Evropanky i Evropany, včetně dětí, kteří chtějí legalizaci sňatků s dívkami pod 15 let či slučování polygamních rodin (polygamie = mnohoženství)..., ptají se nás tito lidé na nějaká pravidla? Ani je to nenapadne.

Cituji:

„Uděláme totéž, co se povedlo Římu. Budeme schopni předat to podstatné z naší civilizace a pozvat za hradby ty, kteří jsou kompatibilní s našimi hodnotami. A kteří na ty brány pořád ještě klepou, neprolamují je, a říkají: "Haló, my máme zájem." Jestliže my nastavíme pravidla, protože jsme tady doma, máme šanci se spolupodílet na budoucnosti Evropy. Pro celou Evropu je prioritou, aby zůstala Evropou. Jestli budeme schopni své priority stanovit - a diskuse o evropské ústavě o tom moc nesvědčí -, nebo budeme dělat pštrosí politiku a čekat, až ty brány někdo prolomí. To je špatná politika.“

Římu se „povedlo“ to, že v r. 476 zanikla Západořímská říše a v roce 1453 zanikla Říše Byzantská (Východořímská) dobytím Konstantinopole (dnes Istanbul) Turky. Takže pokud si to pan Herman představuje nějak takto, děkuji, nechci. Evropa se po pádu říma vrátila civilizačně o mnoho zpět, na staletí jsme se ponořili do doby „temného středověku“, až po tisíci letech jsme v renesanci opět začali znovuobjevovat kulturní poklady starého Řecka a Říma. Když se podíváme na Egypt, tak ten prosperoval za faraonů, za vlády řeckojazyčných Ptolemaiovců, pod vládou Říma i Byzance..., ale co se z něj stalo potom??? A jak je na tom Egypt dnes? Stejně tak Perzie – srovnejme s dnešním Íránem, jejím nástupnickým státem.

Ale abych byl spravedlivý k panu ministrovi, ona ta jeho vize není tak úplně „nepoužitelná“, jenže bychom se museli zeptat: kdo jsou ti, kteří na naše brány zdvořile ťukají, ale neprolamují je? Jistě to nebudou ilegální migranti, kteří si vstup do Evropy vynucují buď silou nebo citovým vydíráním. Ten, kdo „klepe na bránu“ slušně říká : „Pustíte mě dovnitř? Bude mi to dovoleno?“ To nejsou lidé, kteří se z tábora v Calais (v bezpečné Francii) násilně snažili dostat do Velké Británie.

Naopak, za „klepající“ bych spíš považoval ty desítky tisíc Ukrajinců, kteří mají kvalifikaci, firmy o ně žádají a oni trpělivě dlouhé měsíce a léta čekají na pracovní víza, které jim odpíráme. A stejně bych mohl jmenovat další lidi z kulturně kompatibilních okruhů, od Rusů přes Vietnamce či Armény třeba po Mexičany či Argentince. Ti se sem nedobývají násilím a ilegálně, nepohrdají ve své většině našimi zvyklostmi a našimi pravidly, nevytvářejí nikde šaría-hlídky, nesnažíse podřídit některé školy v hostitelské zemi svému náboženství, viz akce Trojský kůň ve Velké Británii, povětšinou nežijí ze sociálních dávek, ale tvrdě dřou, často za nehorázně nízké mzdy.

Ano, ti by nás mohli zachránit, asimilovat se do naší kultury, dokonce ji i obohatit o některé neznámé prvky, a snad bychom jako Evropa byli díky populační injekci i obranyschopnější vůči těm, kteří se snaží „brány prolomit“ a neptají se, zda se nám to líbí. Bylo by to totiž v zájmu i oněch lidí, které bychom takto z vlastní vůle do svých zemí pustili, protože také chtějí slušně a spořádaně žít, bez svatých válek a bez kulturní či náboženské izolace v dobrovolných kulturních ghettech.

Jenže co dělají obhájci tzv. „vítací kultury“? Snaží se nám nalhat, že ti, kteří se na nás snaží přiživit, jsou oni „chudáčci“, potřebující náš soucit, a kdo nesouhlasí, je „nácek“, přičemž nehnou prstem pro desítky tisíc slušných a kulturně blízkých lidí, kteří zdvořile „klepou na naše brány“, použiji-li příměr pana ministra. A tím vyvolávají silné protimigrační nálady.

Nevznikla tu žádná panika z migrace kvůli Ukrajincům či Vietnamcům, které běžně potkáváme, ovšem „sluníčkáři“ se najednou diví, proč „panikaříme“ kvůli migrantům, kteří tu ještě skoro ani nejsou. Nechtějí slyšet, že Ukrajinci ani Vietnamci ani Rusové či třeba Arméni nepáchají kriminalitu v tak obrovské míře jako ti, kteří sem přišli na pozvání paní Merkelové. Nevzpomínám si, že bych četl o partách Ukrajinců, kteří by při nějakých veřejných akcích hromadně znásilňovali, kteří by dokonce znásilňovali malé kluky, neslyšel jsem o tom, že by nějaký Vietnamec nebo Číňan schválně najel náklaďákem do davu, že by třeba nějaký Srb či třeba Peruánec vyhodil do vzduchu diskotéku, rockový klub nebo redakci časopisu.

Samozřejmě, v každé kultuře existují lidé dobří i zlí, všude se krade, vraždí, znásilňuje a páchají se teroristické útoky, viz Španělsko či Severní Irsko..., ale většinou jde o to nesrovnatelné množství.

Jenže to pan Herman, „pražská kavárna“ a neomarxisté (tzv. nová levice) odmítají vidět a slyšet. A jejich zaslepenost může zavinit, že za pár let budeme jen závidět Rusům a Číňanům, že se mohou cítit bezpečně a žít podle svých zvyků, i když pod „vládou tvrdé ruky“, ale aspoň se nemusejí bát, že do nich „jen tak náhodou“ najede náklaďák nebo že je někdo zastřelí na nákupu či na koncertu, prostě proto, že někomu zrovna „přijdou do rány“.

I kdyby měl pan Herman tisíckrát pravdu v tom, že „jsme za zenitem“ a že nás zákonitě ovládne jiná civilizace, ani v takovém případě rozhodně nemůže být soudnému člověku jedno, která civilizace to bude. Zkusili jsme si nadvládu Rakouska-Uherska, zkusili jsme si vládu nacistů i komunistů, ale snad kromě vlády nacistů a období 50tých let, kdy si také nikdo moc nemohl být jistý (viz Rudolf Slánský...), to bylo rozhodně lepší, než kdyby to tady ovládli islamisté. Proto, ačkoli nijak netíhnu k autoritářským režimům, plně chápu ty, kteří vzhlížejí na východ s nadějí, že ten nás uchrání před islamizací. Jestliže „jsme za zenitem“, pak si můžeme vybrat mezi Ruskem, Čínou a tvrdšími formami islámu.

A pokud bychom skutečně svou civilizaci a kulturu nedokázali ubránit, tak moje volba je jasná – raději ruskou nebo čínskou nadvládu, se všemi negativy, které by to přineslo, ale islamizaci nikdy! To raději důstojně zemřít, než se dožít islamizované Evropy!

Autor: Adam Mikulášek | středa 21.12.2016 21:03 | karma článku: 28.98 | přečteno: 1660x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Hyde park

Veronika Valíková Šubová

Blogu by slušela nová forma i transparentnější pravidla

Blog čeká inovace. Nic proti, změna je život. Ale pod informačním blogem adminů se objevila mohutná diskuse, kterou jsem, přiznávám, zčásti iniciovala já. Domnívám se, že "inovace" by se měla dotknout i celkového fungování blogu.

27.3.2024 v 12:19 | Karma článku: 15.30 | Přečteno: 351 | Diskuse

Jiří Anderle

Dělají z ČR terč. Setrvačností, nebo záměrně?

Sledováním Lipavského, Černochové a Řehky, se nemůžete zbavit dojmu, že jde o organizovanou skupinu šířící záměrně strach. Jak, a proč to dělají?

4.3.2024 v 9:54 | Karma článku: 14.66 | Přečteno: 301 | Diskuse

Filip Vracovský

Proč jsem uzavřel diskuze ?

Po dlouhé době zase do Hydey parku . Je tu pěkně útulnu, žádná tlačenice. Račte vstoupit a za nastražené uši dík ....

1.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 24.36 | Přečteno: 676 | Diskuse

Jan Tichý(Bnj)

Nalodil jsem se na loď blogosvěta

Využívám Hydeparku pro informaci, že jsem vstoupil na blogovou platformu blogosvět, kde se mj. „potkávám“ i s bývalými zdejšími pisálky jako Lubomírem Stejskalem nebo Bohumilou Truhlářovou.

10.1.2024 v 6:37 | Karma článku: 13.44 | Přečteno: 265 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Typologie urážek v diskusích a na blogu

Slepice, sebestředný primitiv, soudružka učitelka, Putinova dívka, udavačka ... jen malá ochutnávka laskavostí, které se tady na mě snesly v posledním týdnu. Většinu z nich admini smazali. Ale ty urážky si zaslouží roztřídit.

29.12.2023 v 21:52 | Karma článku: 28.70 | Přečteno: 980 | Diskuse
Počet článků 497 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1624

Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...