Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J54o60s62e85f 44C33i95k23á12n

14. 11. 2017 10:53

Patočka se především do ČSSD neměl nikdy dostat.

1 0
možnosti
VH

Jestli tomu dobře rozumím, nemá (alespoň podle Vás a zřejmě i většiny v brněnské organizaci) v ČSSD co dělat nikdo, kdo podporuje Vám nevyhovující proud. Tedy pokud je prosobotkovský, prodienstbierovský, ..... No nedivím se. Zřejmě jste se učili u 40leté zkušenosti strany_a_vlády. (PS: Ne, že bych Sobotku miloval. Dienstbiera tím méně.)

0 1
možnosti
JK

ČSSD ztrácí své fleky a dravců je příliš, je třeba říznout do živého. Přeji ČSSD, aby zůstalo jen zdravé jádro, bezpáteřní prospěcháři převléknou kabát a zničí jiné uskupení. Pokud se to nepodaří a hniloba zůstane, zbude z ČSSD jen hospodský spolek bývalých veřejných činitelů. J. Patočku neznám, příznivec ČSSD nejsem a jak si to mezi sebou uhrajete je vaše věc, zánik strany by ale byla chyba, protože i vaše vesměs blbé názory mají v demokracii smysl.

1 0
možnosti
Foto

Socani si zákulisně vždy šli po krku. Vzpomeňme třeba vyhazov Miloše Zemana při první volbě prezidenta, Lánský puč, soustavné okopávání kotníků, Paroubkovo ne/ano sociální demokracii.... a už pomalu odchází do věčných lovišť. A ze srdce jim to přeji.

3 0
možnosti
VK

A to není konec. Zimola s Mihályim se vrátí.;-D

0 0
možnosti
KT

Dobrá práce, Adame! Ještě, že jste byl i tentokrát u toho, a hlasoval pro vyloučení diverzanta. Svoji vinu z před čtyř let jste tím řádně odčinil. Budiž Vám to přičteno k dobru.

4 0
možnosti
MZ

Přečetl jsem od Vás pár článků pane autore, ale nerozumím jedné věci. Jak to, že jste se svými názory členem ČSSD? Vždyť je to jako kdyby dejme tomu Ransdorf byl členem ODS.

3 0
možnosti
AM

Tak určitě...

--------------------------------------

ČSSD je vyřízená a zůstanou v ní jen Mikulášci.............. ale to už se sociálním demokratismem nebude mít nic společného...............

3 1
možnosti
JZ

J90a93n 34Z26i29e19g83l34e18r

13. 11. 2017 18:22

Mně tyhle spory uvnitř ČSSD docela baví. :-)

8 0
možnosti

Kdo se zapletl do kuřimské kauzy (Šabat, Patočka), ten musí počítat s budoucím vyšetřováním a spravedlivém potrestání.

4 0
možnosti
DH

To je dobře, že tady dáváte prostor i druhé straně. A to Sobotkové přirovnání k bolševikům bylo opravdu nechutné.

3 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik