Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Až dojde k jistým demografickým změným, stanu se věřícím a uvěřím něčemu, co s těmito změnami nijak nesouvisí? Jo aha – pro vás „přejít na islám“ neznamená uvěřit, ale pouze předstírat víru, kterou jste nikdy neměl.

0 0
možnosti
Foto

... aha, už tomu začínám pomalu rozumět - ale kdo ti Adame "nakukal", že už je tu všude plno musulmanů, a ty budeš muset přejít na islám? Vždyť u nás je cca 3 500 těch, co se hlásí k islámu (a ti jsou navíc celkem bez problémoví), tedy nějakých 0,03 % - resp. necelé 3 setiny procenta obyvatel, tedy počítám-li takhle z hlavy správně. Proč bys tedy přecházel k islámu? Z přesvědčení, nebo snad z donucení, a kdo tě nutí;-Dnebo proč jako? Nech už těch nesmyslů, tvá snaha vyvolávat odpor a paniku je fakt směšná. Rv:-/

3 3
možnosti
Foto

Muslimští muži jsou lepší než nemuslimští, protože oni věří tomu, že neviditelný chlápek na mraku posílal zprávy jednomu vrahounovi v 7. století.

1 0
možnosti

Ty jsi ještě nepřešel, Záhire?:-)

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že to souvisí s islámem a s tím, že děti patří u nich otci. Tudíž nemuslimský otec by nezaručil islámskou budoucnost dítěte.

5 0
možnosti
Foto

a jak to mají třeba Židé?:-)

podobnost čistě hodná- třeba gehenna je v hebrejštině také peklo podle údolí Hinnon-Gehinnón- u hradeb Jeruzaléma kde se podle starozákonní tradice vkládaly do rozžhavených rukou modly Mordocha lidské oběti-kniha Královská II. kapitola 23

0 0
možnosti

Je to tak...tady byste nachytal kdejakeho "umerneneho" muslima na svestkach. Islamska netolerance a neprizpusobiovost by se na tomto poli ukazala v plne nahote. Nicmene pseudohumaniste by jiste argumentovali tim, ze to je normalni, ze mezi protestanty a katoliky se stejna nevrazovist take vyskytovala.

8 0
možnosti

Vyskytovala, ale před pár stoletími.

3 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik