Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J31a32k74u20b 75M21a52c52h

11. 11. 2017 1:24

Jen pro doplnění,že media vybírají kauzy,které se barvou pleti hodí tzv.do. krámu.

Cca 600 delikventů je v USA během jednoho roku zastřeleno policií. Z toho je,podle statisiky asi 150 delikventů jiné barvy pleti. Použiji teď politickokorektní obrat.

O zastřelených Evropoameričanech ( krásné slovo,že ) se tak nějak nemluví. Naopak politickokorektně se v případě Afroameričanů referuje velice důsledně a vždy se přitom tak trochu mlží proč k incidentu došlo. Že šlo ev o.mladíka páchajícího trestní čin není u jiné barvy kůže tak podstatné. Ten dvojí neomarxistický metr je zcela zřejmý. Načež následuje rozhořčené plenění obchodů a zapalování všeho možného.

To je taky docela typické pro jistou barvu kůže. Že to ale media nechtějí vidět je zcela zřejmé. No a tahle praxe u sousedů v Německu začíná přesahovat všechny meze.

0 0
možnosti
JZ

Zavádějící vytváření dojmu, jací jsem my Češi rasisti?? No tak když někdo bezdůvodně zmlátí černocha v tramvaji se slovy "černoši a Židi patří do plynu", tak bych v tom i nějaké náznaky rasismu i viděl...

Není mi jasné, jak by mělo vypadat zpravodajství, které by se řídilo logikou zveřejňování událostí podle principu rovného práva. To by se muselo buď publikovat naprosto vše, se kde na světě v daný den stalo, nebo vůbec nic. Aby náhodou někdo neřekl, že zveřejnění zprávy o tragické nehodě například privilegovalo určitý region, v níž se odehrála, nebo značku auta, kterého se to týkalo. S takovou by se nesměla zveřejňovat ani předpověď počasí, protože i ta platí jen pro vybrané body.

Mikulášku, mě by zajímalo, jestli fakt jste takový #$#@, nebo se jen děláte a baví vás prostě trollovat.

0 7
možnosti

A vám připadá, že to, když fotbaloví fanoušci zmlátí černocha, je horší, než když zmlátí jiného zcela nevinného občana? Proč by za to měli dostat vyšší trest - že přitom řekli něco rasistického? Zkuste si představit, že na místě toho černocha by byl váš otec (matka, syn,...) - a dotyční zločinci by jen kvůli tomu, že je bílý, byli souzeni daleko mírněji - vám by to přišlo spravedlivé??

4 0
možnosti
VV

Mam takovy dojem, ze nekteri nacisticti pohlavari u soudu v Norinbergu take odsuzovali zlociny, ktere na jejich popud pachali jini.

0 0
možnosti
JB

J73i63r11i 42B75o66r

10. 11. 2017 13:57

Mikulášku,když někdo řve na černocha "hnusnej negře "tak bych tam ten rasismus asi viděl.Nebo na toho vašeho známého někdo hulákal"bílej šmejde"? To by se snad dalo srovnávat. Píšete kraviny.

4 3
možnosti
Foto

Ano, to se dělo a nedávno tomu byl věnován celý film. Obžalovaní přesne to řvali a v ještě horší verzi bílý .....

1 0
možnosti
JB

J71i39r60i 63B63o88r

10. 11. 2017 13:52

Vy to nevíte? tak to mě překvapuje.Doporučuji hledat informace.

0 0
možnosti
Foto

Já myslel policejní zprávu. Ta je veřejná?

0 0
možnosti
Foto

A co se vlastně stalo? Vime to přesně?

0 0
možnosti
JZ

co na tom záleží? K čemu to potřebujete tak přesně vědět?

0 0
možnosti

Proč? Protože rovnost občanů před zákonem skončila spolu s Bruselem vynuceným zavedením antidiskriminačního zákona.

4 2
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik