Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O22t18a 93K22i90n80c

9. 11. 2017 23:56

Po přečtení tohoto blogu si dovoluji položit následující otázku: Adame, máte manželku či přítelkyni? Odpověď si mohu domyslet sám z obsahu blogu.

0 3
možnosti
Foto

No, lidi by měli psát jen o věcech, o kterých něco ví, nebo ne? Navíc je trochu směšné, když nejaktivnější z aktivistů, má neustále plnou ... ústa, aktivistů;-DRv

3 3
možnosti
Foto

já bych netvrdila že ženy mužská krása nezajímá-důkazem je že ty bohaté a zajištěné si většinou uloví mladého pěkného zajíčka-Lucka Bílá, Hana Gregorová, Ivana Trump, Elizabeth Taylor.---to je holt ta příroda:-)

to že si mladá bere bohatého starce je kalkul a ne příroda- no a to, že postižení jedinci-mentálně nebo fyzicky -stádo odstraní je také krutá příroda-a když ženská začně balit jako první, jak ji společnost posuzuje? A přitom je chudinka třeba také jen ovládána přírodou;-D

takže milý autore pletete si pojmy s dojmy:-)

1 2
možnosti

ale neplete...to, že si zpovykané zbohatlice vybírají zajíčky není příroda, ale jen a jen to, že ony na to mají a že ti zajičkové dělají stejný kalkul jako ty mladé holky - vědí, že za to něco dostanou.

Ovšem vztah mladá ženy - o dost starší muž nemusí být kalkuk, ale příroda, protože žena ví, že takový muž je vyzrálý, zkušený a dokáže zajistit její děti - což ženy preferovaly po tisíce let (a proto se to stalo jejich přirozeným způsobem uvažování a výběru).

A k poslednímu odstavci: nevím, kde to žijete, ale za svůj skoro šedesátilý život jsem si nevšimla, že by "společnost" u nás odsuzovala ženu, která "začne balit jako první" - a to ani za mého mládí, natož dnes.

Takže to pletení "dojmů a pojmů" vidím spíš ve vašem příspěvku:-)

5 0
možnosti

Vždy mi bylo záhadou, co ty uprchlíky a muslimy na těch ženských tak zajímá.

A vida, ona to příroda!

Děkuji, Adame, že jste mi otevřel oči.

Už nedám na postmoderní výmysly a nebudu křičet, když se muslimové, Vašimi slovy, budou zajímat o ženskou krásu.

Tak se, opět Vašimi slovy Adame, vážení xenofobové, smiřte s přírodními zákony a nechtějte poroučet větru a dešti.

To už tady jednou bylo a moc slavně to nedopadlo!

14 0
možnosti

Možná kdyby se muslimové vykašlali na normální ženský a začali pokukovat po ortodoxních feministkách, tak by se zabily dvě mouchy jednou ranou.

Muslimové by jim to dobře udělali a feministky by jim v případě arogance, povýšenosti a mnohoženství zase z pánvičky udělaly klobouk na hlavu.

3 0
možnosti
Foto

J49a15k41u87b 48R54o21t93h

9. 11. 2017 17:05

Adame, a která že to feministka ti poroučí?;-D;-D;-D

5 0
možnosti

P25a19v82e78l 75V89é80b92r

9. 11. 2017 17:33

No, ta vaše asi ne.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS