Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... kdopak to psal dnes, jakkoliv je to pomýlené, manipulující, přeci jen je to daleko sofistikovanější, než jiné výtvory "autora";-D;-)

6 1
možnosti

Přece Ábelovský to psal. Nalepkoval pomýlenost a manipulaci a dát její konkrétní příklad jako vždy nedovede.

0 0
možnosti
Foto

Hlavně že máme vás, bdělého hlídače, který za nás stojí na stráži. Hlavně že si ty jednotlivé skupiny migrantů přeskupujete podle své potřeby. Jednou prostě jenom muslimští, jindy všichni, jak se vám to prostě hodí. Jak ale před časem tvrdil v Radiožurnálu váš názorový souputník pan Števec, jen těch muslimských je u nás prý kolem půl milionu. Kde tedy konkrétně jsou, to odmítl prozradit, ale oni je prý sledují. To jenom abyste nemusel složitě hledat a měl materiál na další plivnutí po neomarxistech a vítačích. O nic jiného vám přece nejde, že?

8 15
možnosti

ehm....... definujte 5 základních rysů kulturního marxizmu.......abychom věděli o čem to vlastně píšete..........

2 4
možnosti

O45t97a 22K24i56n14c

9. 11. 2017 13:06

Za vlády komunistů existovala v Praze Universita 17.listopadu, kde studovali především studenti z rozvojových zemí, z nichž dost velká část tady zůstala. Dost dobře si pamatuji, že když jsem na přelomu 80, a 90,let bydlel v Praze-Jižním Městě, tak tam bydlela dost velká komunita převážně Palestinců, někteří se zde oženili, někteří si přivezli své manželky z arabských států. Takže váš článek je příliš zjednodušený, protože nevzal v potaz důležitá fakta.

4 1
možnosti

O19t29a 10K17i68n77c

9. 11. 2017 20:42

Pane Lánský, klidně můžete dávat mínusy, ale to jsou fakta. Zjistěte si například, do v 90.letech provozoval restauraci Chrpa v Roztylech (Jižní město).

1 0
možnosti
Foto

Nedávno vyvolala poprask třídní fotografie žáků ze ZŠ Plynárenská v Teplicích. Nemám tu fotografii před sebou, ale podle vyjádření vítačů to vypadá, že snad všichni uprchlíci co jsou v ČR chodí do této třídy.

7 1
možnosti

Poprask nevyvolala fotografie, ale reakce některých lidí na ni.

5 4
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik