Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně se na tom líbí to pokrytectví TOP09. Před volbami se všude prezentovali jako bijci za svobodu, ale jakmile jsou u koryta, šlapou po ní kde mohou.

2 0
možnosti
JH

Bydlím v centru Prahy. Já se zákazem souhlasím.

0 0
možnosti
MD

No, lizat smetanu to ano, ale vyvazet hnuj z kravina to zase ne. Nektere casti Prahy ziji predevsim z turistu. A nejsou vsichni turiste smetana v bandasce.

0 0
možnosti
Foto

Copak plecháč na lavičce. Ale ono se prý bude moci pokutovat už pouze držení otevřeného obalu s alkoholickým nápojem. Takže bude konec chození se džbánkem pro pivo. Lidská tupost je holt nekonečná.

5 0
možnosti
Foto

A co náš velký vzor, USA, Tomáši? Tam nelze na veřejnosti ani nést láhev alkoholu na veřejnosti, aniž by byla v hnědém neprůhledném pytlíku.

A pití alkoholu na veřejnosti? O tom si nechte jen zdát.

A v USA je řada "suchých" okresů, kde alkohol prostě nenalévají.

0 0
možnosti
PS

P79e14t70r 18S65k85á86l75a

6. 11. 2017 13:14

Nemohu mluvit za "kavárenského":-) starostu Prahy 1 ale dost pochybuji o tom, že by akce byla míněna jako šikanování těch, co si v klidu chtějí vypít pivo na lavičce v parku. A ani si nemyslím, že to je nějaký "kavárenský" výmysl, ale spíš snaha vyjít vstříc rezidentům Prahy 1, kteří by rádi v létě spali s otevřenými okny do ulice.

2 0
možnosti
Foto

Nikdo nemá co pít pivo na lavičce. Ať to pije v hospodě nebo doma. Kromě jiného tím pitím na lavičce obchází daně.

1 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik