Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P85a81v50e51l 23K69r88á40l

3. 11. 2017 13:48

když to rvrdí mimoň hampl,tak je to dost mimo realitu ;-D

0 0
možnosti

P36a28v65e63l 23K57r36á48l

3. 11. 2017 13:37

Jak mohlo z mediální módy vyjít něco,co se nikdy nestalo a nedělo???

0 0
možnosti

Slovo "ZMYZET" jsem ve vyjmenovaných slovech po "M" hledal marně. Nějak odtud zmyzelo, nebo co....

1 0
možnosti
Foto

zdroj - Permanentní hlísty - "prý";-D no, nesmíte asi věřit všemu, co si kde přečtete; a jinak, asi to nebude tak hrozné, když stále podobné "žvásty" mají karmu ke čtyřícítce - pro některé to tedy z "módy" nevyšlo, dá-li se na tom pořád honit karma, a dle výsledku voleb i podpora nedemokratických hnutí, například - ještě to chvíli potrváRvRvRv

3 0
možnosti

Otázka je, jestli by to nedopadlo tak, že přistěhovalec bude mít trvalé bydliště tam, kde mu určí, ale většinu času bude trávit v Německu.

0 1
možnosti

Za peníze EU by v Německu přežíval, ale tady bude gróf a v tom je ta podlá rafinovanost návrhu. Výsměch našim důchodcům na druhou...

3 1
možnosti

J80i42ř26í 15S23k37y28b40a

3. 11. 2017 6:31

Lidi s výraznými rysy lidí z Asie a Afriky ve velkém počtu potkávám denně. Když přijedu do jiného města, je to stejné. Dokáže mi konečně někdo vysvětlit, kde se ti lidé tady v takovém počtu berou ?

1 1
možnosti

Vy nevíte, že Československo zřídilo v roce 1961 vysokou školu - Univerzitu 17. listopadu, původně určenou pro studenty z Afriky, Asie a Latinské Ameriky? Úkolem této univerzity bylo promarxisticky působit na studenty z Třetího světa.Silně zastoupenou skupinou mezi těmito studenty byli palestinští Arabové.

Kromě Prahy měla škola řadu školících středisek, např. v Dobrušce, Holešově, Poděbradech, Mariánských Lázních a další na Slovensku.

Za dobu existence univerzity jí prošly desetitisíce studentů, někteří se vrátili do do své vlasti i s českými manželkami, jiní tady zůstali a žijí tu i se svými rodinami. Početnou skupinu mezi nimi tvoří Kubánci, kteří tu jsou už od první poloviny 60. let.

Jedním z těchto studentů byl Joseph Dielle, který v Básnících ztvárnil postavu Mirečka.

Takže když dneska potkáte lidi s výraznými rysy Asiatů či Afričanů, mohou to být občané české národnosti, ale klidně to může být i černoušek, který přijel navštívit svou českou babičku.

4 0
možnosti

Voliči ANO, ODS, Pirátů, KSČM, ČSSD, KDU-ČSL, TOP 09 a STAN nový postup Bruselu na přerozdělování uprchlíků buď jednoznačně vítají a nemají s nim vůbec žádný problém, nebo to prostě přejdou mávnutím ruky.

Pouze voliči Okamurovi SPD jsou jednoznačně proti.

A jelikož žijeme v demokracii, tak nezbývá než dodat: "Tadle zem patří uprchlíkům. Je to vůle voličů".

1 2
možnosti

Hodně dobrý rozhovor, až na komentář k Pirátům a TOP 09 souhlasím snad se vším. V dnešní době si něco takového přečíst je bez přehánění psychická úleva.

0 1
možnosti

Je jasne že nam je sem jednou nažduchaji treba lopatou. Jednoduse je privezou a zakažou oficialni zverejneni informaci a kritiku.

3 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik