Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proc do toho furt pletete feministky?

0 0
možnosti
Foto

,, to je vážně na zabití"... pravila prodavačka - ta nejdůležitější ze všech - nebudu ani jmenovat....A máme to tady... malý důkaz mluvy dělnické lůzy, neobolševismu, která už zase vyzývá k třídnímu boji... s deštěm... a jistě na to má Odbory a podporu sluníčkářů. Je dobré tyhle věci hlídatR^;-D proboha, vám stačí každý štěk ;-D

3 1
možnosti

Možná nějaký štěk, ale vážně míněný, zatímco někteří lidé z vašeho názorového spektra (neříkám, že přímo vy) dělají skandál i z evidentní nadsázky, jako že politika se lze zbavit svobodnou cestou, tedy volbami, nebo kalašnikovem.

0 0
možnosti
Foto

... tak na obou stranách pomyslných "barikád", jsou lidé různí; nemyslím tím teroristy, ale pouze fanatické zastánce čehokoliv - tuhle jste psal cosi o amerických "sluníčkářích, kteří si mohou s islamisty podat ruku - no, mnozí zdejší odpůrci imigrace (bez rozdílu, čím je vyvolaná a toho, koho řadí mezi islamisty a jejich pomahače) jsou na tom asi tak stejně, včetně vás samotného:-/Rv a žádnej islamskej pomatenec na tom nic neměníRv

2 0
možnosti

Bagatelizátor promluvil. A schvalování demokracie se snaží omluvit tím, že "lidé jsou různí". Který odpůrce islamizace podřezává lidi na kameru, například? Nevíte, jako vždy.

1 0
možnosti

K té evropské absurditě při prosazování rovnoprávnosti z hlediska pohlaví:

Četl jsem, že v Německu uvažují o tom, že nově stavěné všechny veřejné toalety budou muset mít urinály, tedy i ve své dámské části. Prostě v mužské části jsou, tak musejí být i v ženské části. A nikdo nebere na vědomí, že u mužů to má naprosto logické opodstatnění, zatímco u žen naopak absolutně žádné.

Navíc v mužské části veřejných toalet instalace urinálů nejenže odpovídá logice anatomie muže, nýbrž i šetří místo, protože díky urinálům stačí mužům třeba tři uzavřené kabiny, zatímco v ženské části jich je třeba deset. V ženské části toalet naopak požadavky na místo zvýší, protože se bude muset najít místo i pro ně. Ale ani na tuhle logiku fanatičtí předkladatelé návrhu Prostě jsou v mužské části, a tak podle předkladatelů musejí být i v ženské části, aby to snad dámám nebylo líto.

Abych nepřeháněl, vypadá to, že ten návrh nikdo nebere vážně a že nebude realizován, ale už to, že s ním někdo přišel, je šokující!

3 0
možnosti
Foto

J37a30k93u66b 97R86o55t21h

2. 11. 2017 12:27

Slávku, tolik starostí s vyměšováním. Mimochodem, a vy jste kvůli obsazenosti pánských toalet ještě nikdy neřešil dilema Vrazit na dámské, nebo ne? ;-D;-D;-D

1 0
možnosti

A co takhle znásilnit toho advokáta ocelovým dildem odplaty a říci, že se vyzývavě obléknul?

2 1
možnosti
Foto

J58a19k80u13b 27R13o64t12h

2. 11. 2017 12:22

Udělal byste to? A s chutí? Zajímavé svědectví o vašich jistých preferencích. ;-D

0 0
možnosti

Na pitomém výroku jednoho "nounejm" advokáta jsme získali odpověď na otázku o znásilňování v islámu :-). Karma vyletí spolehlivě nahoru a vy pokračujete v psaní blbostí.

8 8
možnosti

J81a53k55u98b 29Š69o49l68c

2. 11. 2017 11:36

Nejde ani tak o ten výrok, ale o to, co následuje. To ale asi Korejs nepobere.

3 0
možnosti

Dojemná je vaše péče o to, co řekl egyptský advokát, zřejmě vás to osobně zasáhlo, stejně jako když severokorejský vůdce nechá hladovými psi roztrhat své údajné odpůrce. Podejte zprávu až se u vás některá z těch událostí stane, snad si s tím s vámi včele poradíme.;-(

4 5
možnosti

O těch psech to byl fake. Nevím, jak to je s tím advokátem.

0 0
možnosti

Takze si zaprovokujme. Jestli on, ten islam, neni tak trochu protivahou neceho. A ten advokat? Inu, zname dobre obe strany, ne.

0 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik