Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Paroubek je také fanda homosexuálů a lesbiček. Teď jeho účast v ČSSD budou podporovat i takoví. On prosadil před parlamentními volbami r.2006 uzákonění registrace homoušů a lesb. Kdo ví co v jejich prospěch s Dienstbierem by protlačoval nyní.Rv

1 0
možnosti
MD

Osobnostni a nazorova sestava, Hasek, Zimola, Dienstbier a Paroubek je slusna naloz Semtexu prilozena k zakladovym pilirum CSSD.

4 1
možnosti

A nechceš to vzít ty, Záhire?

0 0
možnosti
JB

J56i37r74i 84B75o66r

1. 11. 2017 10:59

Až bude Euro za 18 tak to mohou exportéři zabalit.

0 0
možnosti
JS

Dveřma vyhodíš oknem nalezou

1 0
možnosti
TP

T86o67m28á77š 51P15í92c91l

1. 11. 2017 10:44

Připomíná mi to Zelené, kteří doporučili o svém programu před volbami raději mlčet... :-) Navíc podobnou taktiku už používá Babiš, který něco říká a prostřednictvím všelijakých Pelikánů, Teličků a Jourových činí pravý opak.

4 0
možnosti
JZ

V tomhle případě si Adam Mikulášek zaslouží karmu. Chtít po panu Zimolovi a vůbec po ČSSD odklon od jaderné energetiky je úsměvné. Takové nápady by ji srazily ještě níž a to nejsem příznivec sociálních demokratů.

4 0
možnosti
KN

Naprostý souhlas.

Orientovat se na voliče, kteří podléhají manipulaci mainstreamu, ohledně toho, co je IN, cool a trendy, je cesta do pekel, tedy pro ČSSD určitě.

Tito voliči budou ve finále volit kohokoliv jiného, protože před volbami média pravidelně přitlačí, a budou ČSSD zase líčit jako "hroznou" stranu, pokud bude chtít ČSSD dělat trochu levicovou agendu.

Média mají rády politiky typu Sobotka a spol.. Jenže pak se nemůže ČSSD divit, že ji opouští z výše uvedeného výše uvedeni voliči "IN, cool a trendy", ale i její přirozené jádro voličů.

2 3
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik