Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

S karmou, + a -, palci, hvězdičkami a počtem diskuzních příspěvků je to na všech internetových stránkách stejné, ale alespoň malá motivace pro autory musí být. Hodnocení není ani o obsahu, kvalitě a kráse, ale o počtu známých, kteří budou klikat a tím zvyšovat nejen čtenost a karmu příspěvku, ale i sledovanost příslušných internetových stránek. Pokud někoho takto zvyšovaná karma a počet přečtení uspokojuje, tak ať si to užije. Kdyby se ale mohla dávat i záporná hodnocení, jak někteří požadují, vždy se najde někdo, kdo bude chtít škodit a bude zase zle. Na profilu každého z nás je rubrika "Čtenost a karma", kde se píše: "Kolikrát můžete kliknout na karmu? Pro každý článek můžete hlasovat jen jednou - i kdyby se vám pokaždé zobrazilo oznámení "váš hlas byl zaznamenán", ve skutečnosti se zaznamená jen první kliknutí." Z jednoho počítačového připojení tedy jen jedna karma, ale dá se to obejít.

0 0
možnosti
MV

Píšete "naštval nebo zklamal",, ale co slovo "nepřekvapil", to Vas nenapadlo?

0 0
možnosti
Foto

P91a48t26r71i83k 76J35u17d39a

23. 10. 2017 13:53

Raději ne Adame. Bych mohl být smutný:-(,,,ale s tou top desítkou rozumí...po top 5 to leze dolů a narůstá smutek:-)...,ale někdy se tam drží a narůstá radost..

0 0
možnosti
VK

Ono by bohatě stačilo, kdyby byla administrace schopná hlídat si fakeúčty. Po plusech a mínusech místo karmy se tu volá dávno, ale reakce administrace je taková, že blog se přesune do hydeparku, stejně, jako tam skončí i tento. Na systém se totiž v anofertu nepoukazuje.

0 0
možnosti
VK

Než jsem dopsal příspěvek, už tam je.;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik