Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jistě, že lze volit až tři strany najednou. A také lze každý lístek roztrhnout až na tři části, čímž dává volič na jevo, zda má příspěvek za lístek jít jen straně (celý lístek) nebo půlka straně a půlka předsedovi (lístek přetržený vejpůl) a nebo třetina straně, třetina předsedovi a třetina prezidentovi republiky (lístek přetržený na třetiny). I tohle chtěla vláda před občany zatajit, a proto se o tom v návodu k lístkům nic nedočtete. Je to hanba, že se slušný člověk tyhle důležité informace musí dozvídat jen ze sociálních sítí! Rv

0 0
možnosti

Je dobře že se nebojíte to řýct lidi lajkujte a posilejte dál!!

0 0
možnosti

Na rovinu, pokud tomuhle nesmyslu někdo uvěří, asi by ani neměl mít volební právo.

2 0
možnosti

Zase až tak nepravděpodobné to není. Lidi všeobecně rádi věří tomu, co si přečtou na internetu.

0 0
možnosti

Tak já si vážím i méně politicky gramotných lidí, pokud jde o konkrétní strany, uváděl jsem jen příklady. A dle mého je třeba mobilizovat všechny, kteří chtějí volit strany vymezující se proti vítačství, multikulturalizmu, genderu a podobným zrůdnostem, ať už volí jakoukoli z takových stran a má jakýkoli intelekt. Je třeba táhnout za jeden provaz, pokud budeme rozděleni na ty "chytřejší" a "hloupější", jen se tím nahraje multikulturalistům a eurofanatikům.

0 0
možnosti
Foto

Pokud na ten špek skočí byť jen jeden jediný volič vámi jmenovaných stran, tak to stálo za to.

5 0
možnosti
Foto

Proč se obáváte, že by to mohli sežrat i s navijákem tzv. vlastenci, tedy např. voliči SPD, KSČM či SPO? Proč nemáte stejnou péči o voliče jiných stran? Nebude to tím, že právě intelekt těchto voličů by odpovídal tomu, že to opravdu provedou?

6 1
možnosti

Ke každé sadě volebních lístků je přiložen návod jak volit. Jestliže někdo nemá dost intelektu na jeho přečtení, ať raději k volbám vůbec nechodí. Stejně by nepochopil, o co v nich jde.

6 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik