Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Mýlíte se pane autore, žádná okupace není na věky, Hitler něco vyřvával o tisíci leté říši a okupace Evropy a připojení sudet k říši trvalo 6 let. Komunisté vyřvávaly se Sovětským svazem na věčné časy a jak dlouho ty věčné časy trvaly? Stačí vyměnit diktátora za nepatrného demokrata a všechno bude jinak. Hlavně aby to bylo po volbách jinak i s naším prezidentem.

4 0
možnosti
Foto

Ani okupace a anexe Jeruzaléma???

0 0
možnosti
MB

Je zde ovšem ještě jedno poučení ! Velmoci jsou zde od toho, aby velmocovaly a těžily své zájmy. Pak žádná není hodná - či zlá, zlotřilé jsou všechny ! Ten Krym k ničemu užitečný není - totálně neúrodná půda - má jediný, vojenský význam. V civilizovaných poměrech si jej měl V.Putin od Porošenka pronajmout ! On to řeší klasicky - anexí , v duchu tradic. To dělají rozvojové země ! Již se neválčí - válčí ekonomika - obchod - vývoz zboží, obsazování trhů. To předvádí Čína a hlavně Německo. Rusko již 100 let nemá co nabídnout - nabízí tedy agresi ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Tak Putin měl už Krym dlouhodobě v pronájmu, avšak mezi ukrajinskými politiky se začalo ozývat, že by ho měla Ukrajina v souvislosti se vstupem do NATO vypovědět.

0 0
možnosti
ZJ

Odpovídám, jen USA.

0 0
možnosti
TH

Nemluvte usty evropskych politiku, jo?

2 2
možnosti
EK

Kdyby Ukrajina neposlechla evropské politiky a nevzdala se jaderných zbraní, tak by si Rusko takhle vyskakovat nemohlo. Evropa Ukrajinu zradila a teď se morálně rozhořčuje nad Zemanem.

0 0
možnosti

Naštěstí o těch sankcích nerozhodují vám podobní, Adame. Někdo uplatňuje sankce, jiný posílá zelené mužiky na Krym a do Donbasu. Vy ale ten rozdíl přes kremelské brýle určitě nevidíte.

5 1
možnosti
BJ

Přesně toto jsem napsal včera na Novinkách, Zeman řekl to , co všichni vědí, jen se to bojí říci nahlas, byl jsem vymazán!

5 1
možnosti

Bohužel nedostatečně. ;-D

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS