Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Styl pana Mikuláška (ať už je to kdokoli) se mi také nelíbí, ale pokud by se jeho kritici dokázali trochu odprostit od antipatie, tak z blogu je zřejmé, že politické názory, které nejsou v souladu s multikulturismem, inkluzí, diverzifikací a podporou menšin jsou na sociálních sítích cenzurovány. A to je prostě špatně.

3 2
možnosti
Foto

FB je soukromý subjekt a ten si může stanovit pravidla, jaká uzná za vhodné.

8 3
možnosti
TT

Já provozuju autobusovou linku a od zítřka budou vyloučeni z dopravy všichni známí eurohujeři.

6 1
možnosti
JK

Ať pan Mikulášek napíše co chce, vždy má jistotu, že se slétnou jeho "příznivci", úderná skupina lidí, která na jeho blogy číhá. Skupina lidí, kteří nesnáší to jak píše, ale velmi je baví to číst a hodnotit. Možná, že je to, co pana Mikuláška na psaní baví.

3 2
možnosti
Foto

otázkou ovšem je, zda pan Mikulášek vůbec existuje.

3 0
možnosti
DT

Naštvaný matky si můžou založit vlastní facebook a budou mít klid...

4 0
možnosti
MD

Tak tak. A nastvani Katalanci svoje Katalansko, nastvani lide z EU svoji EU bez Bruselu. A bude klid.

Ovsem .. co tam TI, posveti ho?

3 0
možnosti
DV

D71a66v24i25d 12V55l40k

5. 10. 2017 16:17

Fascinuje mě to vyvolávání nenávisti k Němcům.Tahle republika z půlky pracuje pro Němce. Říkávalo se nekousej ruku ,která tě krmí a pak taky slušný člověk se k sousedovi chová slušně. Takže za měRv

13 1
možnosti
MD

Desive nazorove prohlaseni.

4 3
možnosti
JL

Já jenom abychom si to ujasnili. Když někdo napíše, že tělesně postižení jsou vlastně paraziti společnosti, je to názor nenávistný, či nepohodlný?

Běžně zde redakce takové příspěvky maže a to právem. Protože se drží určitého etického kodexu. Pokud někomu jde o to, někoho beztrestně urážet, či celé skupiny

neměl by k tomu ve slušné společnosti dostávat prostor.

Resumé: více přemýšlet, méně vyzývat, a to i ve vlastním zájmu.

12 0
možnosti
VK

Já jsem myslel, že vaše doména je youtube a facebook.;-D

3 0
možnosti
MD

Vsak ONI se milovnici demokracie a zapadnich svobod ozvou. A vysvetli vam, co je to soukrome podnikani. Zvlaste to rizene na pokyn JEDNECH.

6 4
možnosti
MD
JZ

Další Mikuláškova hloupost. Facebook je soukromým majetkem a majitel má právo určovat, co na něm uživatelé smí publikovat nebo nesmí. Komu se to nelíbí, může si založit vlastní sociální síť. Ale takové komunistické řešení, že chci diktovat majiteli média pravidla diskuse, v žádném případě ne. To je útok na soukromé podnikání.

18 6
možnosti
MD

Oni vlastne i ti komuniste podnikali ve svem state.

0 6
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik