Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poslední dobou začíná být populární i zabíjení novorozenců. Napíšete k tomu taky něco? Nebo se budete vozit jen po některých...?

3 7
možnosti
Foto

Co myslíte tím nesmyslným tvrzením, že je "populární" zabíjení novorozenců? Ano, čas od času nějaká matka své novorozené dítě bohužel zabije, to je fakt. Ale, že by se jednalo o jakousi "populární činnost", tak to tedy opravdu nevím.

5 1
možnosti

Zdá se že ti co nejvíce blogy pana Mikuláška haní na ty samé blogy netrpělivě čekají.

2 2
možnosti

Presne tak to dopada, kdyz kdokoliv zalovi v zakladech logiky, tj. podmnozine mnoziny zvane selsky rozum, primicha zdraveho vceliho jedu a navrch posype ruzovymi listky trebas Haskovy prave ceske ironie a sarkasmu. Takze se rika ano.

1 2
možnosti

Pohádku jsem bohužel neviděl a ani příliš nechápu co mělo být sděleno (moje chyba jsem tupá hlava) ale ocenuji , že text byl kratší než je zde zvykem;-)

4 1
možnosti

Vy jste se už totálně zbláznil, jinak si ty vaše blogy neumím vysvětlit!

18 4
možnosti

...tenhle nešťastník je nepíše, je to hejno frustrátů, využívající jeho blog a jeho jméno...:-)

7 3
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik