Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Autore proč nikdy nenapíšete článek o chybách politiky Kremlu? O praktické politice našich socdemáku, jejichž jste členem a politice evropských socialistů, ohledně migrace cizinců do Evropy se rozvádět tady nechci. Ale podporoval jste Němce M. Schulze třeba vloni, kdy byl šéfem europarlamentu a také předsedal evropským socialistickým stranám v snaze socialistů podporovat migraci cizinců do Evropy?

0 0
možnosti
PP

P10a35v18e90l 92P71o41n45e94c

19. 9. 2017 18:01

Otázka by měla znít: proč si západní voliči takové politiky volí? Hádám, že zrovna v Německu voliči preferují raději politiku otevřných dveří, než aby riskovali podporu nějaké fašistické strany, jak označují hlavní média politickou konkurenci.

1 0
možnosti
LB

Respekt č.38/2017, Co na ní vidí?

"Naši (němečtí) sousedé jsou na vrcholu sil. Mzdy a rozpočtové přebytky setrvale rostou a nezaměstnanost klesá. Němci odolávají nacionalistickým silám, které loni v podobě Donalda Trumpa a brexitu otřásly anglosaským světem. Vyhýbají se finančním krizím. Nepanikaří z teroru. Nebojí se uprchlíků.

Objektivní data a průzkumy veřejného mínění jednoznačně sdělují, že Německo prochází skvělým obdobím svých dějin. A co Němci vidí na té nevýrazné ženě v kostýmku, kterou si pravděpodobně počtvrté za sebou zvolí kancléřkou?"

3 1
možnosti
IV

V minulých volbách dost lidí zkusilo něco nového - Babiše. Nemám dojem, že bychom si polepšili. Smůla.

2 0
možnosti
Foto

Bráno mluvnický a logicky volila jste Babiše.

0 0
možnosti
KT

Taky nechápu proč lidi stále volí profláknutou ČSSD.

3 0
možnosti
MT

Proc ? Protoze jim to tak porucilo Nejvyššiho politbyro ÚV Evropske júnyje.

0 1
možnosti
VK

Vážený člene ČSSD. Neměl byste v první řadě vyzvat svého předsedu třeba otevřeným dopisem?

10 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik