Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kazda generace dela kraviny, dnes se to vraci do koleji viktorianske doby, ktere jsme se smali, ale uz je to tu zase, tentokrat v jinem havu, ale stejne idiotske

0 0
možnosti

Koukám Adame že máte blogerství na plný úvazek. To se jinak nedá zvládnout v tom rozsahu. Nebo to nepíšete sám.

0 0
možnosti
Foto

Když budu mít námět a chuť, tak vyšlehnu dva články denně levou zadní. A Adam není zaměstnaný a je mladší. Takže, tím spíš.

1 0
možnosti

Nedalo mi nez dat vam karmu. Uz jen za to, ze jste dokazal shromazdit a sepsat takove mnozstvi nesmyslu.

4 5
možnosti
Foto

Tak já znám ty berlínské studenty netechnických oborů (Freie Universität a další) ještě z roku 1968. A už v té době to byla pěkná marxistická čísla.

1 0
možnosti

Adame,víš ty vůbec,že žijeme (a Němci také) ve svobodné zemi,kde platí svoboda slova ?

2 1
možnosti

P29e54t51r 29B98u90r27i52a63n

11. 9. 2017 19:12

Tak v tom případě jeho svobodu slova a názoru respektujte!

9 0
možnosti

Ano, smazat z fasády a zároveň okamžitě zákázat propagaci Goetha a Schillera, a nezůstávat přízemně jen u německých autorů a promptně to rozšířit především o Shakespeara, a potažmo i Haminwaye, Irwinga, Myrera, Steinbecka....a v podstatě všechny autory krásné literatury. Tím studentům zbudou jen z jejich pohledu neškodní Marx a Engels

6 0
možnosti

Jano,kolik asi kritických studentů ,4 miliony nebo dokonce 5 milionu ?

0 0
možnosti

P25e28t72r 43B49u35r18i32a17n

11. 9. 2017 17:38

Souhlas, karma. Počmáraný úchyl v ženském prádle předvádí za bílého dne před dětmi kopulační pohyby a vynucuje si tak povinný respekt společnosti. Krásná mladá holka hezky upravená se promenáduje po molu a přítomní pánové ji obdivně tleskají je to ponižující sexismus. Tak z toho by blila i hnojní moucha!

15 1
možnosti
Foto

Záporné hodnocení Alois Žídek 23731

Řekl jste „hnojní moucha“? Nejspíš.

0 0
možnosti

A to vse muze byt jen zacatek dalsiho 'postupneho deni'. Kdo dnes dokaze odhadnout, kde se to zastavi. Takze od vas dobre, vsak jen pozastaveni se na vyvojovem bode..

8 0
možnosti

Obdiv k zenam lze lehce nahradit jejich postavenim k soustruhum a posazenim na traktory. Spojme socialismus, multikulturalismus a islam, a my rodu muzskeho na tom nemuzeme byt skodni.

5 0
možnosti

Lidstvo nějak neumí držet zlatou střední cestu. Jak někdo anonymní už naznačil, neurazit někoho v roce 2017, je jako procházet laserovým bludištěm.

Nicméně mezi šovinismem a obdivováním ženské krásy je taky tenká hranice. Nemusíme se snad vracet do dob, kdy "svět byl ještě v pořádku", tj. ženská jenom u plotny nebo bezduchý objekt obdivu, homosexuál za mřížemi a vědec na hranici za rouhání. Stačí se zastavit u rovných příležitostí. Kéž by to aktivistům stačilo.

8 0
možnosti

O97n48d39ř30e13j 50N11ý93č

11. 9. 2017 16:50

Neměl byste spíš feminismus zuřivě obhajovat? Vždyť to je přesný opak muslimského učení. Naprosto přesně protipól. A zase je to špatně.

2 9
možnosti

Pokud se feministky a LGBT hodlají bít za islám, tak už je něco opravdu špatně. ;-D

11 1
možnosti
Foto

Děkuji! Také jsem si všiml této zprávy.

Něco takového se vůbec nedá slušně komentovat. ;-(

Snad jen, že něco takového naprosto dokonale zapadá do současného šíleného světa vymytých mozků mladé generace a obecného neomarxistického falešného třeštění, kdy hromadné znásilňování žen na ulicích organizovanými bandami Afrických mladíků je považováno za "import odlišných zvyklostí a kultury, na jejíž zachování mají tyto gangy a bandy údajné právo", zatímco neškodná báseň vztahující se k obdivu k ženské kráse, je "nepřijatelná"!

A úplně nejhorší na tom všem je, že se najdou jedinci, kteří na něčem takovém nevidí vůbec nic špatného.

Fakt k pozvracení! ;-€

17 4
možnosti
Foto

To všechno už tady jednou bylo. Po antice přišel středověk.

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS