Diskuse

Soud zamítl žalobu na migrační kvóty, za jediné řešení považuji odchod z EU

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K vysemu vytvoru mohu napsat jen: Dekuji, odejdete.

4 5
možnosti

Á, pan Vokoun dorazil ;-D. Víte, že v mých očích už doháníte matadora pana Polického? Je to teda jiná třída, ale vám musím zase dát body za snahu.

0 1
možnosti

Vždyť můžete jít. Nikdo vás nedrží.

4 2
možnosti

Odchod..... a zkusil jste se zamyslet nad dusledky? Treba takove, ze bychom mohli v zivotni urovni klesnout za Rumunsko?

No muzete se odstehovat na Ukrajinu, tem nikdo zadne kvoty nediktuje.

5 3
možnosti

Zkusil jste se vy zamyslet nad důsledky a cenou, které zaplatíme za to "neklesnutí za Rumunsko" (což si myslím, že je pouhá vaše básnická licence, opravdu jsme nebyli a nikdy nebudeme Rumuny)

5 1
možnosti

"... za jediné řešení považuji odchod z EU."

Tak s pánem Bohem, pane Mikulášku!

13 3
možnosti

Vy a jeste ten z Vsechlap - jen melete. ale - pravdou je, ze uší na krmeni mate dost. to me porad desi

3 1
možnosti

JJ, Moskva už čeká, až ovce odejdou z EU, aby jim zdarma a nezištně nabídla svoji ochranu!

1 1
možnosti

EU svymi projevy vybizi Moskvu aby nechala zebrik v kulne, posadila se pod strom, zapalila cigaro a v klidu a pohode si pockala.

6 0
možnosti

Podle svych MNOHYCH projevu je projekt EU spatnym projektem. Jako diktat NECICH vizi na ovladnuti spolecnosti pak predevsim pro SVOBODNE a TVURCI jedince. Tech par prave zbyvajicich svobod uvadenych jako zisk brzo pomine ci prejde v chaos. Zapad Evropy, tak jak jsme si ho vysnili, je kyvadlo za vrcholem sveho kyvu.Je to uz jen otazka casu.

Clanku karma. Na hloupe reci i kremlofilstvi nedejte. Je to strelba slepymi naboji.

7 4
možnosti

Pokud nekdo neodebere projekt EU jeho tvurcum a nepredela ho do opravdu demokraticke a lidske podoby je lepsi ho ve vhodnem okamziku opustit tak, jak se vyskakuje z rozjizdejiciho se vlaku. Zatim mnozi sedi v klidu v jidelnim voze a debuziruji .. ale.. cim rychlejsi vlak tim vice modrin.

4 1
možnosti

... dekadentní západní Evropa ...

Mikulášku, tohle není Sputnik ;-D

12 1
možnosti

Žijeme v poměrně solidním blahobytu a bezpečí. O blahodárnosti našeho členství v EU nemůže být pochyb. Jistě, rubem je spousta blbostí - nutno pak zvážit. . Dobře je to vidět na úporné snaze Hradu s tkl. Čínskými investicemi - nekonají se - přesto ekonomika roste. 80% vývozu jde směr západ. Odejít je možno vždy - Ovšem, když odněkud odejdu, tak asi zase někam jdu.Kam, směr Doněcká republika ? ... :-)

9 1
možnosti

Vyvoz smerem na zapad umozneny diky levne AZ otrocke praci zdejsich lidi. Nic na jasani..

3 2
možnosti
Foto

A co vám brání jít příkladem? Můžete osobně vystoupit z EU, odstěhovat se svého vysněného Ruska, využívat jeho skvělý sociální systém. Konečně budete moci platit zlatým rublem, který i podle vás již několik let ovládá světové měny, žít v rámci zemí BRICS, které i podle vás již několik let vládnou světové ekonomice. A budete se divit, ale upřímně vám přeji šťastnou cestu.

12 2
možnosti

A co já? Chci poctivě pracovat bez diktátu Německa a dotací, rusáky nesnáším. Jaké máte řešení pro mě? Mám se nechat zaměstnan v neziskovce a dát nohy na stůl a notovat si s panem Prokopem?

1 0
možnosti