Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co si stěžujete na Brusel, ve Světové obchodní organizaci to funguje úplně stejně.

0 0
možnosti
DV

D36a16v90i54d 72V43l59k

7. 9. 2017 7:35

Až vystoupíme z EU,půjdeme ekonomicky do háje.A taky nebude na Váš invalidní důchod pane.

11 3
možnosti
KB

A kam dle vás půjde EU v horizontu několika let?

"...Jaký je váš recept na řešení této situace?

Pro západní Evropu žádný, tam je demografický vývoj lehce predikovatelný. Ty země, tak, jak jsme je znali, skončí. Obětovaly svoji kulturu a identitu na oltář idejí humanismu. ... A pro nás se tedy „řešení“ redukuje jen na otázku, zda se stát tím vytouženým Západem a spolu s ním postupně zanikat, anebo zůstat ekonomicky nepřitažlivým Východem a ještě chvíli si charakter své země udržet..."

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Bude-se-trestat-za-nenavist-Uz-se-to-pece-Pedagog-vetrelec-na-akci-HateFree-jehoz-svedectvi-trha-cesky-internet-odhalil-PL-vic-502850

0 1
možnosti
ZB

Tak "hrdé" Polsko?;-)Největší příjemce Evropských dotací a s miliony Poláku pracujících na Západě,kde čerpají výhody občanu člena EU.Pokud má být "plán B" spolek s Polskem a Madarskem,tedy nacionalisty s holými zadky,tak je to opravdu špatný plán...mimochodem,Polsko i Madarsko kde jsou u moci vlády jedné nacionalistické strany se z EU nijak nehrnou,dobře ví,že by to byla pro ně ekonomická sebevražda...

8 2
možnosti
Foto

Nejlepším plánem je separace do menších celků a deregulace všech státních příkazů vůči svobodnému přivlastňování založeného na výrobě a dobrovolné směně.

0 1
možnosti
VK

V první řadě bys měl vystoupit z ČSSD. Tato strana absolutně nesouzní s názory, které tu publikuješ. Za druhé, tak jak se mají postižení jako jsi ty sám po vstupu do EU, tak se neměli nikdy. Rovmnost, příležitosti, různé podpory... Jen blázen kope do ruky, která ho hojně krmí. Z toho mi vychází, že u tebe fakt není něco v pořádku.

5 3
možnosti
Foto

Že by občas nechal autor zaznít zdravý rozum oproti tomu zkreslenému kolektivistickému?

2 4
možnosti
AR

Autor je zcela pomýlený. Jako člen ČSSD by neměl být proti přijetí přidělené sumy migrantů k nám, vždyť právě všechny socialistické a další levicové strany v europarlamentu prosadily takové řešení. I ten slovenský Fico byl teď ponaučen evropskými socialisty v Rakousku, jak se má správně levicově chovat.

0 0
možnosti
JV

Včera jsem už slyšel první hlasy z EK ať Ostblock nekecá a udělá konečně Exit.

Bohužel vyrazit se nedá. EU bez vyčůránků nebude mít problém, ale opačně ?

3 0
možnosti
Foto

Takže remtající otrok, nebo nevolník je podle vás vyčůránek. Ať si soudruzi v Bruselu velí komu chtějí a nás nechají na pokoji.

0 4
možnosti
JS

J37a95n 17S97o87u14č92e80k

7. 9. 2017 6:49

Byť se z celé EU pomalu, ale jistě stává německý protektorát, tak v současné době nevidím naše vystoupení jako reálné. A to z toho důvodu, že by nás unijní politici ekonomicky zničili. Přece si takové malé Česko nebude samo rozhodovat, kde chce být a kde ne? Natož aby opouštělo tento "elitní" spolek. Neslýchané. S píše doufám a zdá se mně to pravděpodobnější, že EU se začne rozpadat sama a to i kvůli neustále rostoucím problémům s terorizmem a na něj navázanou migrační invazí. Pak se EU rozdělí na státy zislamizované a státy ještě křesťansko-evropské. Doufám, že budeme patřit do té druhé skupiny.

3 0
možnosti
Foto

Je zbytečné čekat, až se to začne samo rozpadat. Z hlediska svobody je jakákoliv separace na menší celky správnou cestou. Vládci menších celků budou mít menší motivaci ale i menší prostředky jak zabránit svým poddaným aby svobodně vyráběli a směňovali plody své práce, což je jediný zdroj naší civilizace, ať už nám ti současní vládci tvrdí co chtějí.

1 6
možnosti
JB

A jak si ten odchod z EU vlastně představujete? Podívejte se na Brity - v podstatě neví, co s tím! A jejich politická a ekonomická pozice je úplně někde jinde než ta naše.

Můžete mi tedy říct, jakou máte představu o fungování ČR bez EU?

9 0
možnosti
JV

Jeho sen je vstoupit do RF .

5 0
možnosti
JS

Blázne. Jako suverénní stát jsme si zvolili vstup do EU a schválili právní rámec, dle kterého nyní žaloby na kvóty padly. Jednat dle vlastních rozhodnutí a dle smluv, které jsme podepsali, je znak dospělosti a respektu k právu.

Váš blog je adolescentní reakcí typu "já to sice podepsal, ale nechci se podle toho chovat, jsem suverénní". Jen nahráváte nebezpečným lidem, kterým vůbec nejde o zájmy republiky a jejích obyvatel, aniž byste racionálně a bez emocí obhájil svoje stanovisko. :-/Rv

15 6
možnosti
PV

P92a14v72e37l 42V90é10b44r

7. 9. 2017 6:09

Jako suverénní stát jsme si zvolili vstup do EU. Tím jsme ale, doufám, nezvolili poddanství, natožpak otroctví.

5 4
možnosti
ZJ

Soud jen potvrdil nesvobodu států v EU.

4 8
možnosti
JS

Vládu práva. Jinak ani nemohl. To platí pro každého stejně.

10 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik